Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

// Light / Advertorial

6 юни 2014, 11:47, 3903 прочитания

Магазин 'Деликатесен' - уютно, модерно и различно място

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email
  • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.



'Деликатесен' е магазин за български колбаси, произвеждани по традиционни Пирински рецепти повече от 10 години. В производството им се влага само качествено, българско свежо месо, подправки и много любов! Разнообразието на колбасите се увеличава всяка година и освен автентичните вкусотии по съхранявани с години местни рецепти, се появяват и нови колбаси с вкусове от Балканите и Средиземноморието. Най-атрактивни и харесвани са Топузка и Бански бут.

Топузка е сушен местен продукт с автентична форма, едра структура на сърцевината и невероятен вкус. Произвежда се традиционно в Южна България, по стара рецепта от преди повече от 70 години, от подправено свинско месо от бут, кълцано и напълнено в свински мехур. Пресова се и се суши повече от два месеца. Тайна за прекрасните му вкусови качества се крие в чистото месо и точно подбраните подправки от планината.

Топузка

Топузка

Фотограф: Деликатесен


Бански бут е запазена марка сред вкусотиите на 'Деликатесен'. Сушен колбас, приготвен от свежо месо от свински бут и сол. Липсата на други подправки, дава възможност да се усети вкуса на истинското месо. Продукт с характерна форма и визия, покрит с благородна плесен, която по естествен път спомага за съхненето на месото и запазва вкусовите качества за дълъг период. Деликатес по патентована рецепта, предназначен за ценители и любители!


Бански бут

Бански бут

Фотограф: Деликатесен


Освен колбаси, в 'Деликатесен' могат да бъдат открити и много други вкусни, интересни и качествени продукти, произведени предимно в България и на Балканите.

Виното е от малки, бутикови изби от различните винени региони на България.



Сиренето, кашкавалите, маслото и другите млечни продукти са от подбрани мандри, разположени в чисти планински региони.

Хлябът е с квас.

Зехтинът и маслините са гръцки, кипърски и италиански.

Сладката и мармаладите са по домашни рецепти.

Медът се произвежда в България.

Соковете са от 100% плод без захар, вода, оцветители и подобрители.

Айварът и лютеница са по традиционни рецепти с печени на ламарина чушки и едро смлени домати.

Шоколадите са ръчно приготвени с много любов.

Десертите са сурови, вкусни и много здравословни.

Магазин 'Деликатесен' е уютно, модерно и много различно място, където винаги ухае на прясно изпечен хляб. Там освен да напазарувате, можете да изпиете сутрешното си кафе с топъл кроасан; да похапнете сандвич за обяд, или да изпиете чаша вино с приятна компания. Освен това, всяка седмица можете да дегустирате вино, колбаси, сирене, сладко, сокове или зехтин.

Ще намерите 'Деликатесен' на ул. Костенски водопад 45А, гр.София.

Можете да опитате подбрани вкусотии и на Балкански Винен Фестивал 2014, който ще се проведе на 7-8 юни в градината на Гранд Хотел София.

Елате, опитайте, насладете се! Очакваме Ви!  
  • Facebook
  • Twitter
  • Зарче
  • Email
  • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg
24 часа 7 дни

23 юни 2017, 29636 прочитания

24 юни 2017, 1796 прочитания

Всички новини

Библиотека / Регал»

Регал
Регал

Издание за бизнеса с бързооборотни стоки

 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
  • Допълнителни издания
  • Остъпки за участие в събития
  • Ваучер за реклама
Още от "Advertorial" Затваряне
Ballantine's: Александър Янев и Станислава Янакиева

Санирането в България: Гори ли стиропорът

След пожара със 70 жертви в саниран блок в Лондон, един въпрос витае наоколо: безопасна ли е изолацията? Отговорът е тревожен.

Димитър Костов: Надзорът е наясно какво се случва в банките

Подуправителят на БНБ, управляващ "Банков надзор", пред "Капитал"

"Слънчо" поглежда отвъд хоризонта

С проект по "Конкурентоспособност" за 1.6 млн. лв. компанията ще започне да изнася детски храни в региона

Фонд на Рокфелер продава ритейл парка в Пловдив на групата "Химимпорт"

Активът се оценява на над 35 млн. лв., но дълговете са почти толкова

Непознатото момиче

Новият филм на Братя Дарден е за драмата на човека със съвест

Луксозна отбивка

Шедьоври на виното, съвременното изкуство и архитектурата в отвореното за посещения Chateau La Coste недалеч от Марсилия

K:Reader

Нов и модерен инструмент, който пренася в дигитална среда усещането от четенето на хартия.

Прочетете целия вестник или списание без да търсите отделните статии в сайта.
Капитал, брой 25

Капитал

Брой 25 // 24.06.2017 Прочетете
Капитал Daily, 22.06.2017

Капитал Daily

Брой 94 // 22.06.2017 Прочетете