БиблиотекаBeta

Към сайта

Моята кариера

Изданието на Кариери представя актуални на пазара професии и дава полезна информация какви са необходимите изисквания и специализация за тях. Изданието съдържа и каталог с профили на работодатели и актуалните им места за работа и стаж. Списанието е ориентирано към млади специалисти - завършващи университет или в началото на кариерата си.

Публикувано на 18 март 2014
Акцентите в изданието
В деветото издание на "Моята кариера" решихме да ви представим секторите и професиите с потенциал
Финансов анализатор, телеком инженер, маркетинг специалист, социален работник, агроном... Макар и да звучат сякаш нямат нищо общо една с друга, това са част от професиите, които според анализаторите по света и у нас са сред перспективните. При тях се очаква както заплащането, така и търсенето да растат в бъдеще.
Ето защо тази година в деветото издание на "Моята кариера" решихме да ви представим секторите и професиите с потенциал, за да могат младите хора, както и всички, които търсят професионална промяна, да направят по-лесно своя избор.
Надяваме се, че пътеводителят ще ви бъде полезен и ще ви ориентира правилно в избора на работодател и старт на професионалното ви развитие.

Желаем ви успех!
Екипът на "Моята кариера"
разгледайте