БиблиотекаBeta

Към сайта

Една идея по-позитивно

"Петте години ужасно омръзнаха на всички". Думите са на мениджър на консултантска компания в сектора на имотите, а всички се досещаме за кои пет години става въпрос. Някъде в края на 2008 г. кризата се настани на пазара и всичко замря. Едва сега се усеща раздвижване – в някои сегменти от година-две, в други – от месеци. Търсенето и сделките растат, започват се нови проекти... Картината далеч не е розова. Влияят политическата нестабилност и лошите икономически показатели на страната, а имотният пазар тръгва от много ниска база. Въпреки това очакванията на много мениджъри в сектора са позитивни. Нещо, което отдавна не се беше случвало.

Публикувано на 30 октомври 2014
Акцентите в изданието
Едва сега, пет години след началото на кризата, на пазарът на недвижими имоти се усеща раздвижване
"Петте години ужасно омръзнаха на всички". Думите са на мениджър на консултантска компания в сектора на имотите, а всички се досещаме за кои пет години става въпрос. Някъде в края на 2008 г. кризата се настани на пазара и всичко замря. Едва сега се усеща раздвижване – в някои сегменти от година-две, в други – от месеци. Търсенето и сделките растат, започват се нови проекти... Картината далеч не е розова.
Влияят политическата нестабилност и лошите икономически показатели на страната, а имотният пазар тръгва от много ниска база. Въпреки това очакванията на много мениджъри в сектора са позитивни. Нещо, което отдавна не се беше случвало.
разгледайте