БиблиотекаBeta

Към сайта

Моята кариера

Изданието на Кариери представя актуални на пазара професии и дава полезна информация какви са необходимите изисквания и специализация за тях. Изданието съдържа и каталог с профили на работодатели и актуалните им места за работа и стаж. Списанието е ориентирано към млади специалисти - завършващи университет или в началото на кариерата си.

Публикувано на 09 март 2015
Кариера с бъдеще 2.0
Кариерата е като пътуване. То започва с избора на професия и продължава през университетите и компаниите, в които работим през годините. Пътят невинаги е прав и лесен. Понякога стигаме до бариери, влизаме в канавката или се налага да направим обратен завой. Но по-важното е да имаме ясна представа за посоката и да намираме сили и начини да я следваме или променяме, когато това е нужно. 
Книжката, която отгръщате, е вашият кариерен пътеводител, който подготвихме с идеята да ви помогне по време на вашето кариерно пътуване. Тя е продължение на "Моята кариера – Професии с перспектива", в която през миналата година ви дадохме препоръки накъде да продължите, ако ви предстои да избирате образование и професия. Решихме, че си заслужава да продължим темата, за да ви запознаем с последните тенденции, да ви дадем повече информация за професиите с бъдеще и да ви запознаем с някои от тях чрез нови истории за кариерния път на успешни професионалисти.
Воланът е във ваши ръце. Ние ви пожелаваме приятно и успешно кариерно пътуване! 
разгледайте