Прекият път към бизнес успеха изисква добър партньор

Prospect Capital предлага индивидуални решения за бизнес и ипотечно кредитиране

Всяко бизнес предизвикателство може да се обърне в благоприятна възможност. Стига да сме прозорливи, да имаме добри идеи и да сме на правилното място в точното време и с необходимия ресурс. Как да обърнем бедата в победа? Не е ли време да си кажем успях, защото не проспах момента? Помогнете на бизнес късмета да ви се усмихне с надежден кредитен партньор, който да ви даде така необходимия финансов тласък.

Как става това?

Имате онлайн магазин за всякакви стоки, включително хранителни. Все повече клиенти предпочитат сигурността, бързината и удобството на вашата услуга. Това отправя и съответните предизвикателства към бизнеса ви. Необходима ви е по-голяма складова база, по-голям асортимент, повече доставчици, удължено работно време. Всичко това изисква финансов ресурс, който може многократно да нахвърли текущите ви обороти.

Или сте потърпевши от все по-увеличаваща се фирмена задлъжнялост. Клиентите ви отлагат плащания, преводите по вече издадените фактури закъсняват, а разходите се трупат всеки месец. Това поставя на сериозно изпитание планирането на достатъчно налични оборотни средства, които да ви осигурят спокойствие на работата.

Открили сте нова бизнес ниша, с която ще печелите повече, но трябва да направите рязък завой във вече съществуващите си продукти или услуги. Моментът е тук и сега и много скоро пазарът ще се напълни с конкуренти, които може и да са по-гъвкави и бързи от вас. Защото разполагат с ресурс. Сигурни сте в успеха, но няма как да го подсигурите.

За всяка бизнес ситуация има успешно решение в портфолиото на Prospect Capital. Компанията предлага гъвкави небанкови ипотечни и бизнес кредити от 50 000 лв. - мостово финансиране; лизинг и обратен лизинг на ново или употребявано имущество; ипотека на ликвидни имоти без тежести дори на лица, различни от кредитоискателя; обезпечение с жилищни, промишлени и търговски обекти.

Финансовите експерти на Prospect Capital са на разположение за безплатна консултация и среща по всяко време, а решенията са индивидуални спрямо нуждите и възможностите на бизнеса ви. Първоначално становище ще получите още в рамките на първите 24 часа, а от кандидатстването до получаването и усвояването на бизнес кредит в Prospect Capital може да изминат едва от 3 до 5 работни дни. Не оставяйте бизнеса си на изчакване и му помогнете да работи на пълни обороти.

Рестарт за бизнеса по време на криза

Prospect Capital продължава да предлага и опция за отложено плащане на главницата до една година. Какво означава това? При примерен кредит от 50 000 лв. със срок на погасяване от една година месечната ви лихва ще е в размер на 3%. Можете да изплатите до 11 месечни вноски, равностойни само на дължимата месечна лихва, а последната 12-та вноска ще е в размер на усвоената главница и дължимата лихва за последния месец от срока на договора.

Компанията

Prospect Capital e компания за бизнес и ипотечно кредитиране за над 50 000 лв., създадена през 2018 година. За времето на своето съществуване кредитната институция е стратегически партньор на редица бизнес проекти от различен калибър с успешно усвоени заеми за милиони евро. Prospect Capital e част от финтех екосистемата на Management Financial Group. Финансовият холдинг MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели на паневропейско ниво в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес, алтернативни финансови модели и изцяло нови финтех решения с амбицията да предоставя финансово включване на всеки.