Credi Yes - 13 години отговорно кредитиране

През 2014 г. дружеството започна национална експанзия и днес има над 90 офиса в цялата страна

Credi Yes - 13 години отговорно кредитиране
Credi Yes - 13 години отговорно кредитиране

През месец април една от водещите компании в потребителското и ипотечното кредитиране - Credi Yes, става на 13 години. За този период фирмата се е доказала като доверен партньор на хиляди българи.

През 2014 година дружеството започна национална експанзия и днес има над 90 офиса в цялата страна, а броят на служителите е почти хиляда. В последните три години разрастването на компанията обхвана и международните финансови пазари - първо с филиали в Република Северна Македония. След като работата зад граница показа много добри резултати, миналата година Credi Yes учреди компания и в Украйна. Фирмените планове за бизнес развитие включват много проекти за разширяване на международното присъствие, за които в момента се полагат основите.

Бъдещето и дигитализацията

Стремежът за усъвършенстване и все по-добро потребителско изживяване винаги са били приоритет в работата на компанията, а дигитализацията е важна за укрепването на връзките й с клиентите. Само преди дни на сайта на Credi Yes беше добавена нова опция за погасяване на кредит - плащане с банкова кредитна или дебитна карта.

През четиринадесетата година от работата на финансовата институция предстои пускането на мобилно приложение, чрез което клиентите лесно ще могат да кандидатстват и управляват своите кредити. Това е част от естествения процес на развитие на всяка съвременна компания и заявка за успех в света на финансовите и дигиталните услуги.

Социална отговорност

За времето от създаването на компанията досега Credi Yes е подкрепила редица културни и спортни мероприятия, млади таланти и инициативи с обществен характер. Социалните отговорност и ангажираност са част от корпоративната политика. Дружеството често откликва, независимо дали става дума за подкрепа на младежки клубове, спортни или местни събития, които обогатяват културния живот в страната.

Заедно напред

В компанията държат на взаимното уважение, на прозрачните, гъвкави и добри условия, благодарение на които се поддържат дългогодишните отношения не само с клиентите, но и със служителите. Затова основна политика на фирмата е да бъде близо до хората и да ги подкрепя не само в добри времена, но и в трудни моменти.

За тринадесетата си годишнина Credi Yes е подготвила много изненади за своите настоящи и бъдещи клиенти. Компанията планира да отвори още много филиали в различни точки на страната. Ще предприеме и редица активности и промоции в сферата на потребителските и ипотечните продукти.

Още от Капитал