Алтернативни начини да реализирате доходност от свободните си средства

Блиц промоция на iuvo & Access Finance

Алтернативни начини да реализирате доходност от свободните си средства
Алтернативни начини да реализирате доходност от свободните си средства

Инвестирате ли средствата си с добра доходност по време на инфлация? Платформите за инвестиции в P2P кредити са привлекателна възможност както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори. Последните няколко години се оказаха наистина предизвикателни за тези, които търсят алтернативни начини да реализират доходност от свободните си средства.

След две години пандемия и в условията на растяща инфлация и геополитическа криза с големи хуманитарни и икономически последствия почти няма човек, който да не обръща голямо внимание на начина, по който управлява средствата си. А това означава и да търси добри възможности да увеличи активите си. Във времена, в които пасивната доходност от традиционни финансови инструменти като банковите депозити става все по-неатрактивна, P2P пазарът предлага гъвкави продукти с висока доходност, с които привлича все повече потребители към тази форма на алтернативна инвестиция.

За годините от своето създаване iuvo* се доказа като надежден партньор на инвестиращите в P2P с разнообразно портфолио от кредитни оригинатори** и предлаганите от тях вземания по кредити със средна годишна доходност от 9.2%***.

Предимствата на P2P финансирането са видими:

  • висока доходност
  • отлична възможност за диверсификация на инвестиционното ви портфолио
  • гъвкаво използване на средствата
  • изцяло онлайн интерактивна платформа за управление - бързо, лесно и удобно.

Екипите на платформата и кредитните оригинатори постоянно разработват допълнителни бонуси и разнообразни промоции, с които да добавят стойност към получаваните лихви. Такава блиц промоция с един от най-търсените и предпочитани оригинатори в iuvo - Access Finance, привлича вниманието на все повече от потребителите. След огромния успех на последната им съвместна кампания Access Finance отново предлагат на най-бързите потребители значително по-атрактивни условия. Само до 8 юли 2022 г. всеки може да избере между двете предложения на кредитния оригинатор:

  • 9% лихва с 6-месечни кредити (с 1.5% над стандартно предлаганото от оригинатора)
  • 9.5% лихва с 12-месечни кредити (с 1.5% над стандартно предлаганото от оригинатора).

Вземанията по кредити, които Access Finance публикува за продажба в платформата на iuvo*, са от клас А и са с buyback на главница и лихва. Buyback се предоставя от кредитния оригинатор. В случай че кредитополучател забави пълното погасяване на вноска с 30 дни, Access Finance възстановява инвестираната сума и лихвата спрямо погасителния план.

Access Finance и iuvo са част от Management Financial Group (MFG). MFG има компании в структурата си с над 17 години история в сферата на небанковото кредитиране, над 20 финансови компании на 7 пазара в Европа. Всички кредитни оригинатори, част от MFG, които традиционно са сред най-търсените от потребителите на iuvo*, имат и допълнителна групова гаранция.

Открий най-добрите решения за теб и твоите пари на www.iuvo-group.com и постигни заложените си финансови цели с лекота.


* Платформата не е инвестиционен посредник и дейността ѝ не е регулирана от законодателството, касаещо инвестиционните посредници. Iuvo не е банка и средствата, преведени към профила на потребителя в платформата, не са депозити и не са гарантирани от закона.

** Небанкови финансови институции, предлагащи цесия на вземания по отпуснати от тях кредити.

*** Крайната доходност се определя от решенията на потребителя и не е фиксирана.