Агенцията за събиране на вземания продава офиси и жилищни имоти в град София

Агенцията за събиране на вземания продава офиси и жилищни имоти в град София
Агенцията за събиране на вземания продава офиси и жилищни имоти в град София

"Агенция за събиране на вземания" ЕАД продава:

I. Офиси в град София, кв. "Манастирски ливади ", бл. 87 А


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.

За да видите статията, влезте в профила си или се регистрирайте.

Всеки потребител може да чете до 5 статии месечно без да има абонамент за Капитал.

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове

"Агенция за събиране на вземания" ЕАД продава:

I. Офиси в град София, кв. "Манастирски ливади ", бл. 87 А

"Агенция за събиране на вземания" ЕАД продава два офиса, разположени в жилищна сграда, кад. идент. 8134.1006.910.2, находяща се в гр. София, район "Триадица", построена в УПИ VI-117, кв. 19 по плана на град София, м. "Манастирски ливади - изток", целият с площ от 482 кв.м., заедно със съответните идеални части от правото на строеж:

Офис №1, с площ от 66.72 кв.м., заедно с мазе №19 с площ от 51.61 кв.м:

Офис № 1, находящ се на първи етаж на гореописаната сграда, на кота + 0.00, състоящ се от търговска площ и санитарен възел, със застроена площ от 66.72 кв.м.; заедно с избено помещение № 19, находящо се в сутерена на горепосочената сграда, кота -2.80, със застроена площ от 51.65 квадратни метра, заедно с идеални части от общите части на сградата.

Офис №3, с площ от 41.99 кв.м., заедно с мазе №21 с площ от 26.59 кв.м:

Офис № 3, находящ се на първи етаж на гореописаната сграда, на кота + 0.00, състоящ се от търговска площ и санитарен възел, със застроена площ от 41.99 кв.м; заедно с избено помещение № 21, находящо се в сутерена на горепосочената сграда, кота -2.80, със застроена площ от 26.59 квадратни метра, заедно с идеални части от общите части на сградата, и съответните идеални части от правото на строеж върху поземления имот.

Офисите се намират в южната част на гр. София, в кв. "Манастирски ливади". Районът е застроен с нови сгради, с добре развита инфраструктура, в непосредствена близост и бърз излаз на бул. "Тодор Каблешков", в близост до голям супермаркет, "България мол", Южен парк, връзки с градски транспорт и на 15 мин. от центъра на София.

II. Жилищни имоти в град София

Предмет на продажба като съвкупност ще бъдат девет апартамента, ведно с прилежащите им мазета или гаражи, заедно с идеални части от общите части на жилищната сграда и съответните идеални части от правото на строеж върху мястото, върху което е построена сградата. Апартаментите са разположени в три от петте жилищни секции на сградата.

Апартаментите са изградени в жилищна сграда, построена до степен "груб строеж", с кад. № 68134.905.1165.1 и 68134.905.2633.1, находящи се в гр. София, район "Лозенец", м. "Витоша ВЕЦ Симеоново".

Общата площ на деветте имота е 800.61 кв.м.

Местоположение:

Имотите се намират в южната част на гр. София, в кв. "Витоша" - в близост до Околовръстния път и подножието на планината Витоша на юг, Столичния зоопарк, Ловния парк и кв. "Дианабад" на север, бул. "Симеоновско шосе" и Студентски град на изток и квартал "Кръстова вада" на запад.

Районът е застроен с нови сгради, с развиваща се инфраструктура, както и с газификация на квартала, основната артерия е бул. "Симеоновско шосе", в близост има голям супермаркет. Кварталът се отличава с чистия въздух и зелената паркова среда, сред която са разположени сградите.

Имотите ще бъдат предмет на продажба чрез публична продан при ЧСИ.

"Агенция за събиране на вземания" ЕАД ще разглежда и предложения за прехвърляне на вземанията си.

Лице за контакт:

Емил Петков

тел.: +359 884 265 112,

[email protected]