Градски оазис в столичния квартал "Младост 4"

Градски оазис в столичния квартал "Младост 4"
Градски оазис в столичния квартал "Младост 4"
Бюлетин Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

"Ирис Парк" е проектиран като "мечтания" жилищен комплекс, който се намира на отлична локация и се отличава с модерен дизайн, стил и иновативни технически решения. Амбицията е да се превърне в "приказно" място за живеене, създаващо хармония и уют в синхрон със съвременния начин на живот, в тих и спокоен квартал.

Комплексът разполага с множество удобства като богата паркова среда, детски площадки, външен фитнес и други, което го прави идеален за хора, търсещи да създадат дом, който осигурява сигурност, комфорт и спокойствие.


Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове

"Ирис Парк" е проектиран като "мечтания" жилищен комплекс, който се намира на отлична локация и се отличава с модерен дизайн, стил и иновативни технически решения. Амбицията е да се превърне в "приказно" място за живеене, създаващо хармония и уют в синхрон със съвременния начин на живот, в тих и спокоен квартал.

Комплексът разполага с множество удобства като богата паркова среда, детски площадки, външен фитнес и други, което го прави идеален за хора, търсещи да създадат дом, който осигурява сигурност, комфорт и спокойствие.

Жилищният комплекс разполага с 331 апартамента - двустайни, тристайни и четиристайни, разпределени в 7 жилищни секции.

Сградите са 10-етажни, като всяка разполага с триетажен подземен паркинг с общо 386 паркоместа и 101 мазета. Апартаментите са с прави форми и светла височина 270 см, като прозорците са с троен стъклопакет, а горните етажи имат и остъклени тераси. Фасадата ще се състои от мазилка и алуминиев композитен панел, а цветовете й са в кафяво-медената гама.

Жилищните сгради в "Ирис Парк" са заобиколени от обширни зелени площи с красиви цветя и дървета, с места за отдих, фонтани и детски площадки, които създават истински градски оазис.

Комплексът се намира в столичния квартал "Младост 4", на 200 м от метростанция "Бизнес парк София". Това дава изключително предимство на живеещите в комплекса - мобилност и бърз и удобен достъп до центъра и други части на града. Около "Ирис Парк" може да се намери всичко необходимо, защото е разположен в близост до магазини, спортни зали, училища и детски градини, ресторанти, офис сгради и други.

Затвореният комплекс е с контролиран достъп, постоянна охрана и видеонаблюдение.

Живеещите могат да се наслаждават на красива градина с фонтан, обграден от цветя и дръвчета. Имат достъп и до детски площадки, външен фитнес и зони за отдих.

Архитектурното студио MBL Architects проектира "Ирис Парк" по начин, по който сградите да отговарят и на най-високите стандарти на живеещите в комплекса, и са заложили на естествени материали, които се преплитат с функционалностите на "умния" дом като дистанционното контролиране на електроуреди, безконтактното отваряне на врати и други. Проектирано е водно подово отопление за всеки апартамент.

Всеки от материалите се подбира внимателно и с прецизност към най-малкия детайл.

Живеещите ще имат възможността да се насладят на красивата и вдъхновяваща гледка към Витоша, която допринася за създаването на един уютен и хармоничен дом.

Инвеститори в проекта са Асен Лисев - изпълнителен директор и собственик на дружеството Bravo Development, и Иван Асенов и Александър Асенов - основателите на "ХЪС инвест". Повече от 15 години Асен Лисев работи в сферата на недвижимите имоти в България, като вече е един от лидерите в предоставянето на услуги в тази област.

Иван Асенов и Александър Асенов предлагат на имотния пазар жилища и търговски площи в комплекси, които се отличават с индивидуална архитектура, добра среда за живот, отлична локация и безкомпромисно качество на материали и изпълнението. Инвеститорите имат за цел да поставят нови стандарти за качество и устойчивост в строителството на жилища и това да допринесе към развитието на район "Младост". MBL Architects е архитектурното студио, което изпълнява проектирането и изграждането на "Ирис Парк". Архитектите са отговорни не само за имиджа на проекта, но и за неговите ефективност и ергономичност. Обширните познания на екипа им позволяват прилагането на съвременни сградни технологии и създаването на устойчив във времето дизайн. Екипът "Продажби на MBL" също участва в проекта като ексклузивен консултант и се грижи за това търговските процеси да протичат максимално гладко, като предоставя на клиента всичко необходимо и му спестява ценно време.

Поддръжката и чистотата на комплекса също са възложени на MBL. Екипът е с дългогодишен опит в управлението на имоти, като предоставянето на този вид услуга осигурява допълнително удобство за живеещите, като гарантира перфектно поддържане на чиста и здравословна среда.

В София строителството върви с пълна сила и всяко кътче земя се застроява, кооперациите се строят на минимално разстояние една от друга и улиците между тях са малки. Има проблем с недостига на паркоместа и много хора паркират по тротоарите, което прави улиците още по-недостъпни. Затова жителите предпочитат затворени комплекси с паркова среда и повече зелени площи, които да предлагат условия за спокоен и щастлив живот.

Парковата среда е важен фактор за избора на жилище.

Да имаш възможността да оставиш децата да играят навън спокойно, сред природа, сега е лукс. Реализацията на този проект цели да създаде дом с обширна и богата паркова среда за по-добър, по-здравословен и по-сигурен начин на живот.

Според инвеститорите и проектантите жилищният сектор ще продължава да се развива в положителна посока, като предлагането ще бъде с по-качествено строителство, повече удобства и комфорт, съчетани с новите технологии, с по-лесен достъп и повече сигурност.

Проект: "Ирис Парк"

Локация: квартал "Младост 4", София

Инвеститори: Асен Лисев (изпълнителен директор и собственик на Bravo Development) и Иван Асенов и Александър Асенов (основатели на "ХЪС инвест")

Проектант: архитектурно студио MBL Architects

Достъп: отличен

Тип: затворен жилищен комплекс

Секции: 7 бр.

Апартаменти: 331 бр.

Паркоместа: подземен паркинг с 386 места.

Мазета: 101 бр.

Инфраструктура в комплекса: зелени площи, места за отдих, външен фитнес, детски площадки

Предимства: Естествени материали, функционалности на "умния дом", поддръжка и почистване, контролиран достъп, видеонаблюдение и постоянна охрана

Повече информация на www.irispark.bg

Контакти:

тел: 0883505050, мейл: [email protected]