Aristocrat Hills – лукс сред природата

Aristocrat Hills – лукс сред природата
Aristocrat Hills – лукс сред природата
Бюлетин Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Aristocrat Hills е луксозен комплекс от 13 индивидуални къщи и се намира в близост до София, в околността на град Божурище и село Гурмазово. Разположен е на 13 парцела с обща площ 12.5 дка. Къщите са със застроена площ върху всеки парцел 180 кв.м и всяка от тях е с РЗП 330 кв.м. Всяка къща разполага с двоен гараж и две допълнителни външни паркоместа.


Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове

Aristocrat Hills е луксозен комплекс от 13 индивидуални къщи и се намира в близост до София, в околността на град Божурище и село Гурмазово. Разположен е на 13 парцела с обща площ 12.5 дка. Къщите са със застроена площ върху всеки парцел 180 кв.м и всяка от тях е с РЗП 330 кв.м. Всяка къща разполага с двоен гараж и две допълнителни външни паркоместа.

Спокойствие и хармония

С доброто си разположение Aristocrat Hills предлага сигурна и спокойна среда сред чист въздух и заобикаляща зеленина. С прекрасна панорамна гледка към планините комплексът предоставя на обитателите си подходяща атмосфера за екотуризъм с четири минерални извора, езеро и конна база.

Качествено и съвременно строителство

Екипът залага на висококачествени и енергоефективни материали, иновативни решения и устойчивост в строителния процес. Фокусира се върху намаляване на потреблението на енергия, ограничаване на замърсяването и намаляване на негативното влияние върху околната среда.

Дизайн и архитектура

Aristocrat Hills e дело на архитектурно-дизайнерското студио All in studio, основано от архитект Павел Янев през 2011 г. Студиото е отличено с международна награда "Най-добра еднофамилна резиденция", носи номинация "Сграда на годината" от ArchDaily и печели 3 пъти първо място "Интериор на годината в България".

Всички къщи са проектирани според правилата на модерния прагматизъм и мисъл за околната среда - чисти линии, пропорционални форми, много светлина, енергоефективни материали.

Обем, въздух, свобода и пространство

"Kъм днeшнa дaтa нa имoтния пaзap c eднoфaмилни ĸъщи липcвa yceщaнeтo зa пpocтopни ĸъщи, a пo-cĸopo виждaмe aпapтaмeнти нa двa eтaжa c мaлĸи двopчeтa. Πpи пpoeĸтиpaнeтo cи зaдaдoxмe няĸoлĸo ocнoвни въпpoca и eдин oт тяx бeшe "Kaĸвo зa нac e oбeмът и ĸaĸ биxмe мoгли дa дaдeм нa бъдeщитe пoлзвaтeли мaĸcимaлнoтo yceщaнe зa въздyx и cвeтлинa", казват инвеститорите. Имeннo заради тaзи пpичинa вcичĸи днeвни в ĸъщитe ca c двoeн тaвaн и виcoчинa 5.7 мeтpa.

Зелени площи, басейн и панорамна гледка

Къщите разполагат с двор 900 кв.м, което осигурява пространство за озеленяване и предлага комфорт и уют на обитателите си. От комплекса се откриват красиви гледки към планините Витоша и Люлин.

Към всяка къща се предлага завършен басейн, както и две допълнителни паркоместа за гости. Също и смарт система за управление, покрив със слънчеви панели и врата с биометрични данни.

Всички къщи в Aristocrat Hills се предлагат в пълна степен на завършеност. Те са с напълно завършен екстериорен, интериорен, както и ландшафтен проект.

"Инфинити Капитал" АД е инвестиционно акционерно дружество, което специализира в стратегически покупки и придобивания на високодоходни недвижими имоти във всички сектори на имотния пазар в България. Стратегията на дружеството следва линията придобиване - строителство - продажба на недвижими имоти, главно жилищни сгради, складови, офис и търговски площи с фокус София-град и София-област.

"Инфинити Капитал" АД в първото си участие като стратегически партньор по изграждането, развитието и маркетирането на проекта "Гурмазово Хаус" реализира за своите първоначални акционери брутна доходност в размер на 30%. На 18.10.2021 г. "Инфинити Капитал" АД успешно се листна на пазара за растеж beam на Българската фондова борса, като записа 847 198 акции и набра капитал в размер на 1 355 516 лв., или 38.3% над първоначално заложените. С този капитал дружеството ще започне финансирането на първия си официален проект, вече като собственик, "Аристократ Хилс".
"Аристократ Хилс"

Локация: На 3 км от Божурище, на 8 км от Околовръстен път и на 13 км северозападно от центъра на София

Инвеститор: "Инфинити Капитал" АД

Проектант: арх. Павел Янев, дизайнерско студио All in Studio

РЗП: ~330 кв.м %

Озеленяване: 70%

Брой и тип жилища - 13 еднофамилни къщи

Паркиране: 2 гаража + 2 паркоместа

Период на строителство - Q4 2021 - Q1 2023.

Повече информация относно комплекс "Аристократ Хилс" може да откриете на уебсайт - https://aristocrathills.com

Повече информация може да откриете и на https://infinitycapital.bg