Sunny View: живот на високо сред природа и удобства

Bulgaria Sothebys International Realty е ексклузивен партньор по продажбите в новия жилищен комплекс

Sunny View: живот на високо сред природа и удобства
Sunny View: живот на високо сред природа и удобства
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Sunny View е комплекс, съставен от модерни и устойчиви къщи, осигуряващи естествена, чиста и сигурна среда на живот в покрайнините на София. Разположен на площ от 37 декара над кв. "Горна баня", проектът осигурява най-чистия въздух в близост до столицата, непокътнати природа и почва в допълнение на удобството и комуникативността на града.

Sunny View се състои от 45 къщи

изградени при плътност на застрояване от само 15% и осигуряващи над 70% озеленяване сред тях. Квадратурите им варират между 345 и 596 кв.м, а самостоятелните дворове са между 278 до 1587 кв.м. Ориентирани югоизточно, къщите са проектирани така, че да не се засенчват една друга, както и взаимно да не отнемат от гледките си. Устройството, големината, разположението в комплекса и наличието на сутеренно ниво са част от факторите, които индивидуализират шестте различни типа къщи.

Официалният коктейл по повод стартиране на продажбите ще се състои на 10.06.2023 г.

Ако желаете да научите повече и да бъдете част от това събитие, моля позвънете да заявите участие на +359877077779.

В продължение на един месец след 10.06.2023 бъдещите собственици на първите пет продадени имота в Sunny View ще се ползват от 5% отстъпка от цените.

Огрян от слънцето през целия ден

Sunny View осигурява запомнящи се панорами към София и към Витоша планина. Липсата на интензивен автомобилен трафик и преминаващите в района въздушни течения осигуряват постоянно проветрение и възпрепятстват задържането на мъгли, което е гаранция за здравословна и спокойна обкръжаваща среда.

За удобството на живеещите

са осигурени компактен супермаркет, външен фитнес, детска площадка, тенис корт и баскетболно игрище. Заложената поддръжка, 24-часовата жива охрана, възможността за изграждане на индивидуална фотоволтаична система и присъединяването на комплекса към наличната в района централна канализация придават допълнителна стойност към потенциала на бъдещата инвестиция в нов устойчив дом за вас и хората, на които държите.

Избирайки Sunny View, имате възможност да се наслаждавате на красотата на природата, местните забележителности и богато биоразнообразие в допълнение на разположените на пешеходно разстояние веломаршрути и немаркирани пътеки.

Местоположение:

  • Разположен в полите на Витоша, в най-слънчевата и спокойна част на София, облагороден с чист въздух и поразителни гледки към планината и града;
  • В близост до екологичния район на "Бонсови поляни", както и до ресторанти и Италианския лицей;
  • Градски транспорт до комплекса;
  • Околовръстен път - на разстояние 7 мин., София център - 25 мин.;
  • Разстояние до спирка на метро - 10 мин.

Станете част от идеалното място за живеене, където да отгледате вашето семейство в духа на здравословния и необезпокояван начин на живот.

Eксклузивен партньор по продажбите на Sunny View е Sotheby's International Realty - водещ международен бранд с най-високо световно признание и доверие в сферата на луксозните недвижими имоти.

Резервирайте вашата среща, за да се запознаете с проекта в детайли и изберете най-подходящия дом за вас.