Мадлен Минева: Взаимните фондове ще растат с 10-15% през тази година

Изпълнителният директор на Райфайзен асет мениджмънт пред "Капитал Daily"

   ©  Георги Кожухаров
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

През следващата година значително ще се повиши информацията, която задължително ще се предоставя на потенциалните клиенти.

Мадлен Минева е изпълнителен директор и председател на УС на "Райфайзен асет мениджмънт (България)" ЕАД от септември 2015 г., като се присъединява към управляващото дружество през 2014 г. Тя е и член на УС на Българската асоциация на управляващите дружества (БАУД). Има дългогодишен опит в частното банкиране и управлението на активи, като е заемала ръководни позиции в МКБ Юнионбанк, БНП "Париба" – клон София, HVB Банк Биохим и Банка ДСК. Завършила е финансов мениджмънт в УНСС и промишлено и гражданско строителство във Висшия институт по архитектура и строителство (сега УАСГ). Специализирала е управление на активи в САЩ и Люксембург; притежава CFA сертификат и е лицензиран брокер на ценни книжа на БФБ - София. Владее английски и френски език.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.