Гласът на новото бизнес поколение

Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Prо и председател на Асоциацията на иновации, бизнес, услуги и технологии, пред "Капитал"

Профил

Илия Кръстев е изпълнителен директор на A Data Prо и председател на Асоциацията за иновации, бизнес, услуги и технологии (AIBEST), наследник на Българската аутсорсинг асоциация. Има MBA от Cotrugli Business School и сертификат от Ritsumeikan Asia Pacific University за глобално управление и лидерство. Специализирал е и развитие на човешките ресурси в малки и средно големи предприятия в Токийския университет.

Компанията

A Data Pro е една от първите български компании, започнали дейност в областта на изнесените бизнес процеси и аутсорсинг. Под нейна шапка са доставчикът на бизнес новини за Югоизточна Европа SeeNews, компанията за медиен мониторинг Perceptica, глобалната бизнес платформа за възобновяеми източници Renewables Now и Identrics - специализираното звено на групата за научна и развойна дейност. Българското дружество "А Дейта про" има офиси в София, Пловдив и Велико Търново, в които работят около 370 души. Приходите на компанията за 2019 г. достигнаха 20.3 млн. лв.

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар