Иван Тодоров: Моделът е за всеки, който иска да управлява собствен бизнес, без да поема големи рискове

Изпълнителният директор на "Subway България" пред "Капитал Дейли"

Как се развива вашият франчайз модел?

- От стъпването си на българския пазар през 2008 г. досега сме отворили общо 27 ресторанта в страната. Развиваме се с много бързи темпове - през 2008 г. оперирахме само с един обект, през 2009 отворихме още четири, през 2010 ресторантите станаха 15, а през 2011 – 22 . В момента управляваме 15 заведения в София, четири във Варна, три в Бургас, две в Слънчев бряг и едно на Златни пясъци.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар