Слабо смазан пазар
Продажбите на зехтин отчитат стабилен ръст, но България остава далеч от големите консуматори


Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
7 коментара
Има една рафинерия на Законтос, където правят страхотни експерименти - мелят маслините с лимони и екстра вържинът има божествен вкус с аромат на лимон. Другаде не го правят, а както и да смесвах зехтин с лимонов сок - не става. Пак трябва да се ходи...
Не разбирам кои са тъпите говеда кои слагат минуси на мнения като първите две. Ако не си съгласен пиши коментар, какво плюеш обосновано становище с минуси...
До коментар [#2] от "Кентавър":
Но пък с откриването на големите вериги като Карфур, ЛИДЛ и Пени, цената падна, поради предлаганите собствени брандове от горепосочените магазини. Естествено, в Гърция е по-евтин, ама е някакси разбираемо.
До коментар [#2] от "Кентавър":
Не само зехтинът е по-евтин. Повечето храни са така. не знам защо е толкова скъпо в България.
A, ami tova e narodo-psihopatia, pardon, narodo-psihologia na Bulgarina. Perverzno udovolstvie da se ihrachich na toku shto izmit trotoar. Genetichna zalozhenost, prostotia v korena. До коментар [#3] от "UK graduate":
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.