Тим Кук: Китката е интересно място за умни устройства

Изпълнителният директор на Apple защити иновативността на компанията и обяви, че разработват продукти, които ще преобърнат пазара

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук защити иновативността на компанията и обяви, че разработват продукти, които ще преобърнат пазара. Той намекна, че умните аксесоари може да са едни от тези устройства. Това обяви Кук по време на интервю на конференцията D11, организирана от технологичния блог All Things Digital. Изказването на Кук беше по повод честите критики на анализатори и конкуренти, че Apple залязва и губи своя подход към създаването на иновативни продукти.

"Ние все още сме тази иновативна компания. Разполагаме с невероятни планове, по които работим от известно време", заяви Кук. На въпрос дали Apple е изправена пред проблеми той отговори: "Не не смятам. Apple е продуктова компания. Предвид продажбите, удволетворението на клиентите и рейтинга на продуктите ни, както и, че те държат 59% от мобилното интернет потребление – чувствам се доволен", заяви Кук.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се