Предприятие за преработка на риба ще работи в Айтос
От инвеститора "Алмар сийфуд" се надяват строежът да приключи до средата на тази година


В България консумацията на риба е ниска и се купуват основно евтини храни, затова и продукцията на "Алмар" ще бъде предимно за износ
©
ГЕОРГИ КОЖУХАРОВ
В България консумацията на риба е ниска и се купуват основно евтини храни, затова и продукцията на "Алмар" ще бъде предимно за износ
©
ГЕОРГИ КОЖУХАРОВ
Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
1.5 млн. евро ще бъдат вложени в преработвателната компания. Парите са собствени средства на инвеститора. |
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове