Шест изложения събират 350 фирми от хранителния бранш
Предвидени са семинари, презентации, демонстрации, работни срещи, както и множество дегустации
Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"
Над 300 директни изложители, които ще представят близо 350 фирми от 28 държави в шест зали. Това е статистиката за участниците в започналите в сряда традиционни експозиции "Месомания", "Светът на млякото", "Булпек", "Салон на виното", "Интерфуд и дринк", "Сихре". Чуждестранните компании са 82, а нови изложители са 111 фирми, съобщиха организаторите от "Интер експо център" в София.
Участниците са производители, представители, дистрибутори и търговци на храни, напитки, машини и технологии. За първа година Италия е страна партньор за изложбата "Интерфуд и дринк". Гурме зоната "Лаборатория за италианския вкус" представs типични регионални хранителни продукти, свързани с най-добрите италиански кулинарни традиции. Италианската търговска камара в България награди отличените ресторанти по проект "Марка за италианско гостоприемство. Италианските ресторанти по света".
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
2 коментара
Само да не се изложат на изложението.
За поредна година проектът Vegiterraneo промотира европейски зеленчуци, произведени в на остров Крит
_______
Крит е меката на зеленчуците за Гърция 110% от маслините и зехтина са от там като добавим и зеленчуците цяла Гърция работи за Крит .
Крит е нещо много повече от нашите прословути Самоков,Смилян,Любимец ,Петърч т.н. където растат 110% от картофите, боба,дините и зелките на Югоизточна Европа!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.