Усещане за комфорт

Софийската фирма "Топлик" ще открие демонстрационен център за близо 250 хил. лева

Интерактивният шоурум на "Топлик"
Бюлетин Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Капитал Daily" разказва корпоративните истории на компаниите, които бяха отличени в Националния конкурс за иновативно предприятие на 2014 г. Той се организира за десета поредна година от фондация "Приложни изследвания и комуникации". За "Иновативни технологии в традиционни сектори" наградата получи "Аглика трейд", която "Капитал Daily" вече представи. Бяха описани и наградените образователен софтуер Jumpido, биодесертите Roobar, надуваемите снегоходки Small Foot, софтуерната компания "Мусала софт", екосъобразена система за унищожаване на химичните остатъци на домакинствата на "Балбок инженеринг", IT компанията "Онтотекст" и за иновативната дигитална игра Arena of fate на компанията "Крайтек Блек сий".

"Топлик" означава "топъл извор". Красимир Георгиев, собственик на софийската инженерингова компания, обаче със сигурност ще се затрудни да даде точен отговор на въпроса за колко обекти фирмата е открила "извора на топлината". От 19 години дружеството предлага, проектира и внедрява технически решения в областта на отоплението, газификацията, вентилацията и климатизацията в обществени и жилищни сгради, промишлени и битови обекти, курортни комплекси, спортни и развлекателни центрове.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове