Къде ми е майсторът

Още една бизнес идея в сферата на услугите

VashMaistor.bg e дигитален каталог за доставчици на автоуслуги в България. А идеята зад него е да помогне на шофьорите да намерят лесно и бързо правилния сервиз наблизо. И, разбира се, да помогне на сервизите да се маркетират. Създадената от Николай Николов и Деян Иванов платформа предоставя пълен списък от фирми за автоуслуги - сервизи, автомивки, гумаджийници, и има локатор, с който с няколко клика намирате необходимата услуга около себе си.

Сайтът е направен така, че да улесни максимално използването му както от крайните потребители на тези услуги, така и от фирмите, които ги предоставят. Информацията е достъпна навсякъде и от всякакви устройства - компютри, таблети и смартфони. Чрез картата с близките до вас обекти и сегментираното търсене по услуга и автомобил, бързо и лесно ще попаднете на нужната услуга. На сайта могат да се открият богат асортимент от автоуслуги и множество промоции, които предоставят фирмите.

Платформата предлага и лесен достъп до информация през социалните мрежи. Във Facebook страницата на VashMаistor.bg се публикуват съобщения за текущи промоции, както и любопитни факти за последните новости в бранша.

За по-добра обратна връзка има и форум, където всички да споделят впечатления, свързани с работата на сайта и фирмите за автоуслуги, както и да се отварят тематични дискусии.

Още от Капитал

Данни отложено гледане

Данни отложено гледане