Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
18 дек 2016, 16:42, 4143 прочитания

Най-големите обществени поръчки през седмицата

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Email
 • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg
Енергийна ефективност на обществени сгради в Ивайловград
1.29 млн. лв.

Община Ивайловград обяви обществена поръчка за изпълнение на инженеринг на обществени сгради по оперативна програма "Региони в растеж". Поръчката е разделена на осем позиции, като няма ограничения за колко от тях да подава оферти един кандидат. Сред сградите, по които ще се работи, са тази на общината, на общинския исторически музей, на районния съд, на районното управление и др. Най-скъпата позиция е за работите по сградата на общинската администрация - 220 хил. лв. Изпълнителите ще трябва да разработи инвестиционен проект, да извърши строително-монтажните работи и да изпълни и авторски надзор. Офертите ще се оценяват по два показателя с равна тежест - предложение за изпълнение на поръчката и цена - по 50 точки
Всяка позиция от поръчката трябва да се изпълни за 365 дни. Крайният срок за получаване на оферти е 10 януари 2017 г.


Подобряване на енергийна ефективност на сгради в Нова Загора
1.11 млн. лв.

Община Нова Загора обяви обществена поръчка за инженеринг на многофамилни жилищни сгради. Става дума за проектиране, строително-монтажните работи и авторски надзор за подобряване на енергийната ефективност на пет сгради, като толкова са и обособените позиции. Кандидатите могат да участват с оферти по всички позиции. Стойностите на отделните позиции са между 186 хил. и 256 хил. лв. Финансирането на търга е по оперативна програма "Региони в растеж" 2014 - 2020 г.
Критериите за оценка на офертите са начин на изпълнение на поръчката с тежест 60 точки и цена - с 40 точки. Участниците трябва да са реализирали и определен минимален общ оборот, който е различен за всяка позиция, а сумите са между 374 хил. и 513 хил. лв.
Поръчката трябва да бъде изпълнена до 1 декември 2018 г. Крайният срок за подаване на оферти е 13 януари 2017 г.

Обновяване на системата за управление на технологичните процеси в газохранилище "Чирен"
700 хил. лв."Булгартрансгаз" обяви обществена поръчка за инженерингово изпълнение за замяна на съществуващия програмируем логически контролер Honeywell S9100e и на съществуващата Experion PKS SCADA система в газохранилището "Чирен". В нея се включва проектиране, доставка на оборудване, изграждане и внедряване на DCS система за управление на технологичните процеси в ПГХ "Чирен".
Единственият критерий за оценка на офертите е предложената цена. Няма изисквания към годността за упражняване на професионална дейност или икономическото и финансово състояние на участниците. Има обаче минимални изисквания към техническите възможности на екипите.
Поръчката трябва да се изпълни за 18 месеца. Оферти могат да се подават до 27 януари 2017 г.

Енергийна ефективност на жилищни сгради в община Ивайловград
554 хил. лв.

Община Ивайловград обяви обществена поръчка за изпълнение на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на четири жилищни сгради, като целта е да се въведат мерки за повишаване ма енергийната ефективност. Финансирането е по оперативна програма "Региони в растеж" 2014 - 2020 г. Няма ограничение за броя позиции, за които може да се кандидатства.
Офертите ще се оценяват на база два показателя: цена и предложение за изпълнение на поръчката, като те са с равна тежест. Кандидатите трябва да са изпълнили поне една услуга, идентична или сходна с предмета на поръчката (изготвяне на инвестиционен проект за изграждане и/или реконструкция, и/или основен ремонт, и/или текущ ремонт на сграда) през последните три години. Освен това за последните три години трябва да са изпълнили поне едно строителство, идентично или сходно с предмета на поръчката, като под това се има предвид изграждане и/или реконструкция, и/или основен ремонт, и/или текущ ремонт на сграда.
Продължителността на изпълнение е 365 дни. Крайният срок за подаване на оферти е 13 януари 2017 г.

Реконструкция на част от водопроводна мрежа в Костандово
399 хил. лв.

Община Ракитово обяви обществена поръчка за третия етап на реконструкцията на част от водопроводната мрежа в град Костандово на ул. "Христо Ботев". Техническият проект за поръчката е изработен.
Критериите за оценка на офертите са два: предложен срок за изпълнение на строителството (с тежест 40 точки) и предложената цена (60 точки).
Реконструкцията трябва да бъде завършена за 120 дни. Крайният срок за подаване на оферти е 12 януари 2017 г.
Доставка на хранителни продукти за МБАЛ "Св. Николай Чудотворец" в Лом
231 хил. лв.

Болница "Св. Николай Чудотворец" в Лом обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти. Търгът включва пет позиции: за месо и месни продукти; мляко и млечни продукти; плодове, зеленчуци и консерви; варива и пакетирани стоки и хляб и хлебни изделия. Оферти могат да се подават за всички позиции едновременно. Най-скъпа е тази за доставка на месо - малко над 70 хил. лв.
Критериите за оценка на офертите по позицията за месо и месни продукти са срок на доставка, техническо предложение и цена, като тя е с най-голяма тежест - 60 точки. Офертите за другите позиции ще се оценяват на база срок на доставка и цена. Няма изискване за икономическото и финансовото състояние на кандидатите, но има нормативни изисквания за хранителните продукти.
Доставките ще бъдат 12 месеца. Кандидатите могат да подават оферти до 9 януари 2017 г.

Доставка на фуражни суровини за Земеделския институт в Стара Загора
252 хил. лв.

Земеделският институт в Стара Загора обяви обществена поръчка за доставка на фуражни суровини. Поръчката е разделена на две позиции: за доставка на слънчогледов шрот и соев шрот.
Цената е единственият критерий, по който ще се оценяват офертите. Няма изискване за икономическото и финансово състояние на участниците в търга, но кандидатите трябва да са изпълнили поне една доставка с идентични или сходни предмет и обем за последните три години от датата на подаване на офертата. Участникът трябва да разполага с поне едно транспортно средство, собствено или наето, като то трябва да е включено в регистъра, поддържан от Българската агенция по безопасност на храните.
Продължителността на изпълнение е 12 месеца. Крайният срок за подаване на оферти е 6 януари 2016 г.
 • Facebook
 • Twitter
 • Зарче
 • Email
 • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Прочетете и това

Здравата организация поставя хората на първо място Здравата организация поставя хората на първо място

Компаниите, които подхождат с грижа към служителите си, следват наложените превантивни мерки и успешно дефинират новата дистанционна култура на работа, са тези, които продължават напред

29 май 2020, 845 прочитания

Ресторанти на корона диета Ресторанти на корона диета

След нокдауна, който вирусът нанесе на заведенията, възстановяването ще е бавно и трудно, бизнес моделите ще се променят още, а доставките ще играят все по-важна роля

29 май 2020, 2037 прочитания

24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
 • Допълнителни издания
 • Остъпки за участие в събития
 • Ваучер за реклама
Още от "Компании" Затваряне
Fox на Рупърт Мърдок купува британската Sky

Досега Fox държеше 39% от акциите

Още от Капитал
Наемопад при софийски жилища

Свитото търсене сваля офертните цени. При предоговаряне се стига до 20 - 30% отстъпка за период между един и три месеца

Финaнсови играчки за деца

Банките отдавна имат предложения за разплащания за най-малките, но в сегмента навлизат и финтех компании

Новият син папа

Наско Сираков няма финансовия ресурс да издържа "Левски", но разполага с доверието на феновете

Със 750 млрд. евро срещу корона кризата

Брюксел предлага амбициозен план за възстановяване. Битката предстои

Кино: "Пералнята"

Тайният живот на парите в черна комедия от Содърбърг

Опит за летене

Русана Бърдарска, авторката на романа "Опитът", съчетава работата си в Европейската комисия с творческа дейност

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10