С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
12 фев 2017, 15:49, 5897 прочитания

Най-големите обществени поръчки през седмицата

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Email
 • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg
Ремонт на улици във Варна
5.4 млн.лв.

Община Варна обяви обществена поръчка за ремонт на улици в града. Поръчката е разделена на три позиции. За първата ще бъде избран изпълнител, който да направи основен ремонт на улична мрежа по трасето на бул. "Приморски" в обхват от ул. "Ст. Стамболов" до бул. "Цар Освободител" и прилежащото му съоръжение (автоподлез) в район "Одесос". Втората позиция е за основен ремонт на улична мрежа по трасето на бул. "Цар Освободител" в обхват от бул. "Приморски" до бул. "Княз Борис I", а третата е за основен ремонт на бул. "Първи май" в обхват от ул. "Мара Тасева", кръстовище на VAR1087-/I-9/ кв. "Аспарухово" - кв. "Галата" по плана на 29 м. р., район "Аспарухово", гр. Варна. Поръчката се финансира по оперативна програма "Региони в растеж". Кандидатите могат да участват в търга за всички позиции. Критериите за оценка на офертите са техническото предложение, предложеният срок за изпълнение и цената. Крайният срок за подаване на оферти е 23 февруари 2017 г.


Реконструкция на улици и междублокови пространства в Дупница
4.48 млн.лв.

Община Дупница обяви обществена поръчка за извършването на строително-монтажни работи по проект жк "Бистрица" - реконструкция на уличната мрежа, тротоарите, междублоковите пространства, съоръжения за игра на деца, съоръжения за младежи". Поръчката се финансира по оперативна програма "Региони в растеж". Критериите за оценка на офертите са гаранционен срок, срок на изпълнение, оценка на основния материал и предложената цена. Кандидатите трябва да са изпълнили поне две дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните пет години. Няма изисквания за финансовото състояние на участниците в търга. Крайният срок за подаване на оферти е 9 март 2017 г.

Паркоустройство и улични ремонти в Монтана
3.38 млн. лв.Община Монтана обяви обществена поръчка за паркоустройство и благоустройство в два парка и ремонт на улица на територията на община Монтана в три обособени позиции. Проектът се финансира по оперативна програма "Региони в растеж". Позициите са съответно за лесопарк "Калето, парк "Огоста" и ул. "Хаджи Димитър". Кандидатите могат да участват в търга само по една от позициите. Критериите за оценка на офертите са "показател за оценка на професионалната компетентност на екипа" и предложената цена. Кандидатите трябва да са изпълнили поне три дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на позицията, за която подават оферти. За лесопарк "Калето" това са паркоустройствени и благоустройствени дейности, реконструкция на паркове, градини или озеленени площи или изпълнение на строителни консервационно-реставрационни дейности на обекти - паметници на културата. За парк "Огоста" трябва да са изпълнили паркоустройствени или благоустройствени дейности или реконструкция на паркове, градини или озеленени площи. За ремонта на улица "Хаджи Димитър" кандидатите трябва да са извършили дейности, свързани ремонт и/или реконструкция на улична мрежа. Крайният срок за подаване на оферти е 9 март 2017 г.

Обновяване на кръстовища и спирки в Габрово
2.64 млн. лв.

Община Габрово започва развитието на проекта за интегриран градски транспорт. Поръчката има три позиции и е част от проект "Развитие на устойчив градски транспорт на град Габрово" на община Габрово, финансиран по оперативна програма "Региони в растеж". Позициите са съответно за преустройство на съществуваща автобусна спирка "Рачо Ковача" в "джоб", реконструкция на пътно кръстовище и предгаров площад и за възстановяване, ремонт и модернизация на пешеходни подлези в града. Оферти могат да бъдат подавани за всички позиции. Критериите за оценка са "качество" - гаранционен срок за всички видове строителни, монтажни и довършителни работи (с тежест 10%), гаранционен срок за основни ремонти и рехабилитация на пътища и улици (с тежест 20%) и мерки за намаляване на затрудненията за населението при изпълнение на строително-монтажните работи (с тежест 30%). А критерият "цена" е с тежест 40%. Кандидатите трябва да са изпълнили поне една дейност с предмет и обем, идентични или сходни с тези на позицията, за която подават оферти през последните пет години. Оферти могат да се подават до 20 март 2017 г.

Ремонт и реконструкция на улици в населените места на община Доспат
1.6 млн. лв.

Община Доспад обяви обществена поръчка за ремонт и реконструкция на улици в населените места в района по две позиции. В предмета на поръчката са включени дейности за благоустрояване на уличната мрежа на гр. Доспат, с. Бръщен, с. Црънча, с. Късак, с. Любча и с. Змейца съгласно изготвените технически проекти за всяка улица. Крайният срок за изпълнение на поръчката е 31 декември 2018 г., но е важно да се отбележи, че дейностите в селата Бръщен и Црънча ще започнат след подмяна на ВиК мрежата по улиците. Сред изискванията към кандидатите за първа позиция е да са изпълнили дейности с предмет и обем минимум 729 хил. лв. без ДДС, а за втората позиция - минимум 864 хил. лв. без ДДС, идентични или сходни с тези на поръчката, най-много за последните пет години от датата на подаване на заявлението. Крайният срок за подаване на оферти е 9 март 2017 г.

Изготвяне на инвестиционен проект за Южноцентрално държавно предприятие
693.8 хил. лв.

Южноцентрално държавно предприятие "Държавно ловно стопанство Женда" обяви поръчка за изготвяне на технически инвестиционен проект за изграждане на пристройка на административната сграда в Кърджали. Сред заданието на поръчката е и изготвянето на доклад за техническо обследване и изготвяне на технически паспорт на съществуващата административна сграда, упражняването на авторски надзор по време на изпълнение на строително-монтажните работи на обекта. Критериите за избор на изпълнител включват: срок за изготвяне на технически проект с тежест 20%, срок за изпълнение на строително-монтажни работи - 20%, и цена - с 60%. Продължителността на договора е 300 дни. Крайният срок за подаване на оферти е 8 март 2017 г.

Доставка на активна нетна електрическа енергия за нуждите на болница в Смолян
232.6 хил. лв.

Многопрофилна болница за активно лечение "
Д-р Братан Шукеров" в Смолян обявява поръчка за избор на доставчик на електрическа енергия и координатор на балансираща група за ниско напрежение. В описанието се посочват изисквания за прогнозен енергиен недостиг (доставка на електрическа енергия ниско напрежение) от 10%. Изпълнителят ще извършва доставка за период от 12 месеца на 1500 Mwh прогнозна нетна активна електрическа енергия и координатор на балансираща група за ниско напрежение. Участниците следва да притежават лиценз за търговия с електрическа енергия, издаден от КЕВР, включващо и дейността "координатор на стандартна балансираща група". В допълнение участниците следва да притежават удостоверение от "ЕВН България Електроразпределение" ЕАД, че между него в качеството му на оператор на разпределителната мрежа и участника има сключен рамков договор по чл. 11, т. 13 и във връзка с чл. 23 от Правилата за търговия с електрическа енергия. Кандидатът следва да е изпълнил поне една дейност, която да е идентична или сходна с предмета на обществената поръчка и обема, изпълнена през последните три години
Оферти могат да се подават до 6 март 2017 г.
 • Facebook
 • Twitter
 • Зарче
 • Email
 • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg

31 октомври 2019
София Ивент Център

Конференция HR & Leadership Forum 2019


Кои са ключовите тенденции, които ще трансформират работата на бъдещето?
Включете се във форума на Капитал, за да разберете повече за възможностите от използването на новите технологии на работното място и начините хората да останат ценни в технологичната ера. Ще проследим какви качества ще трябва да притежават на лидерите от бъдещето и кои ще са търсените умения при наемане на служители.

Сред лекторите на събитието ще бъдат:


 • Даниел Съскинд, Balliol College, University of Oxford
 • Джои Прайс, Jumpstart
 • Судир Сасийдаран, LEGO Workplace Design

Конференция HR & Leadership Forum 2019 Запазете билет

Прочетете и това

Nestlé ще върне на акционерите 20 млрд. долара Nestlé ще върне на акционерите 20 млрд. долара

Средствата ще се насочат към тях най-вече чрез обратно изкупуване на акции през следващите три години

17 окт 2019, 415 прочитания

"Въгледобив Бобов дол" е обявена в несъстоятелност 1 "Въгледобив Бобов дол" е обявена в несъстоятелност

Компанията системно е нарушавала задълженията си по оздравителния план и дължи на държавата над 102 млн. лв.

17 окт 2019, 681 прочитания

24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
 • Допълнителни издания
 • Остъпки за участие в събития
 • Ваучер за реклама
Още от "Компании" Затваряне
Автокомпании настояват Тръмп да преразгледа новите правила за вредните емисии в САЩ

В писмо до президента секторът иска да отпаднат въведените изисквания за ефективността на използваните горива

Още от Капитал
Доктор Ружа и пътят на милиардите

Само до есента на 2016 г. схемата OneCoin е събрала над 3.3 млрд. eвро, а печалбата е над 2 млрд. евро

Фандъкова, когато не е кмет

Желанието на настоящата кметица е да се еманципира от ГЕРБ и да спечели на своя страна "умните и красивите"

Формулата на Манолова: кмет-омбудсман

Обещанието за допитване до хората по всички важни въпроси носи предизборни дивиденти, но и рискове от прекомерни очаквания и блокажи

Кеч с корупцията

За близо две години съществуване антикорупционната комисия не само не постигна резултати, но и създаде корупция

20 въпроса: Здравко Петров

Урбанистът познат от "Исторически маршути" издаде книга, която обединява две от архитектуните разходки

Другари срещу "хулигани"

Изложба изследва хомосексуалността в България по време на комунизма

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10