Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
19 фев 2017, 14:01, 5236 прочитания

Най-големите обществени поръчки за седмицата

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Email
 • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg
Енергийна ефективност на сгради във Велико Търново
3.09 млн. лв.

Община Велико Търново обяви обществена поръчка за внедряване на мерки за енергийна ефективност в училищната образователна инфраструктура. Поръчката е по обособени позиции за пет учебни заведения на територията на град Велико Търново. Участниците в търга могат да подават оферти само по една позиция.
Дейностите по различните позиции включват топлоизолация на стени, покрив и под, подмяна на дограма, изграждане на отоплителна инсталация, изграждане на соларна или газова инсталация и др.
Цената е единственият критерий, по който ще се оценяват офертите. Кандидатите трябва да са реализирали минимален общ оборот в размер на прогнозната стойност на позицията, за която кандидатстват, за последните три финансови години. Освен това трябва да са изпълнили дейности, идентични или сходни с тези от поръчката, по поне три обекта за последните пет години.
Крайният срок за подаване на оферти е 24 март 2017 г.


Доставка на автомобили и автобуси за МВР
1.7 млн. лв.

Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" към Министерството на вътрешните работи обяви обществена поръчка за доставка на автомобили и автобуси по две обособени позиции. Проектът се финансира по оперативна програма "Околна среда".
Едната позиция е за доставка на 6 броя автобуси с до 50 места, а другата - за доставка на 7 броя леки автомобили с 5+1 места. Доставките са за нуждите на центровете за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения и екипа за управление на проекта. Оферти могат да се подават и за двете позиции.
Цената е единствен критерий за оценка на офертите. Участниците, които предложат ценова оферта, по-висока от прогнозната стойност, ще бъдат отстранявани от търга.
За последните три години участниците в търга трябва да са изпълнили дейности с предмет и обем, сходни с предмета на поръчката, а именно - производство или доставка на поне 5 броя моторни превозни средства.
Крайният срок за подаване на оферти е 21 март 2017 г.

Енергийна ефективност на жилищни сгради в Лозница
1.01 млн. лв.Община Лозница обяви обществена поръчка за изпълнение на инженеринг във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Предметът на поръчката е проектиране и строителство, както и изпълнение на авторски надзор по време на строителството, а търгът е разделен на две позиции.
Критериите за оценка на офертите са цена (с най-голяма тежест - 50%), професионална компетентност на персонала, отговорен за проектирането и авторския надзор и неговата организация, измерител на качество (технически параметри, естетически и функционални характеристики, достъпност, предназначение за всички потребители, екологични и др.) и предложен срок за изпълнение на предмета на поръчката. Освен това кандидатите в търга трябва да са изпълнили поне една услуга, идентична или сходна с предмета на поръчката (изготвяне на инвестиционен проект за изграждане, реконструкция, основен ремонт или текущ ремонт на сграда трета категория строеж), за последните три години. Трябва и да са изпълнили минимум едно строителство, идентично или сходно с предмета на поръчката, за последните пет години.
Дейностите трябва да приключат до 31 декември 2018 г. Крайният срок за подаване на оферти е 5 април 2017 г.

Доставка на електроапаратура и устройства за ВиК - Пловдив
800 хил. лв.

"Водоснабдяване и канализация" - Пловдив, обяви обществена поръчка за доставка на електроапаратура, елементи и средства за поддръжка и изграждане на електросъоръжения и устройства за ниско напрежение и за средно напрежение.
Сред устройствата има шнурове и кабели за подвижни консуматори, проводници, контролни кабели, ръчни лостови разединители и превключватели, средства за защита от пренапрежения със сменяема вложка и индикация, електроинсталационни материали, електрически уреди и лампи, прожектори, средства за управление, контрол и визуализация на величини и т.н.
Доставките се извършват периодично за срок от три години. Доставките ще се осъществяват след писмена заявка с приложена спецификация.
Критериите за оценка на офертите са цена с тежест 60%, гаранционен срок след доставка с тежест 25% и срок на доставка с тежест 15%. Кандидатите трябва да са реализирали минимален общ оборот от 1.5 млн. лв. за последните три приключили финансови години. Освен това участниците трябва да представят най-малко две удостоверения за добро изпълнение на доставки с предмет и обем, идентичен или сходен с този на поръчката. Тези доставки трябва да са изпълнени през последните три години, считано до датата на подаване на офертата.
Крайният срок за подаване на оферти е 7 март 2017 г.

Енергийна ефективност на жилищни сгради в Козлодуй
586 хил. лв.

Община Козлодуй обяви обществена поръчка за изпълнение на инженеринг (проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор) във връзка с реализацията на проект за мерки за енергийна ефективност в жилищни сгради. Поръчката се финансира по оперативна програма "Региони в растеж". Търгът е разделен на две обособени позиции, като кандидатите могат да участват и в двете.
Критериите за оценка на офертите са предложение за изпълнение на поръчката с тежест 60% и цена с тежест 40%. Кандидатите трябва да са изпълнили поне една услуга, сходна с предмета на поръчката (изработване на инвестиционни проекти, свързани с реализация на енергоефективни мерки в сгради), за последните три години. Освен това трябва да са извършвали и строителство, сходно с предмета на поръчката, за последните пет години.
Крайният срок за подаване на оферти е 17 март 2017 г.

Улично осветление в Ново село
580 хил.лв.

Община Ново село обяви обществена поръчка за подмяна на уличното осветление в няколко населени места на територията на общината - Ново село, Флорeнтин, Винарово, Ясен и Неговановци.
Критериите за оценка на офертите са организация за изпълнение на поръчката с най-голяма тежест 60%, срок за изпълнение с тежест 10% и предложена цена с тежест 30%.
Крайният срок за подаване на оферти е 17 март 2017 г.

 • Facebook
 • Twitter
 • Зарче
 • Email
 • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Прочетете и това

Как да "уловим момента" и да спечелим от кризата Как да "уловим момента" и да спечелим от кризата

"Карол Капитал Мениджмънт" със специален инвестиционен план, съобразен с днешните високи нива на несигурност

2 апр 2020, 332 прочитания

ПРОФОН ще подпомогне изпълнители и продуценти с авансови възнаграждения ПРОФОН ще подпомогне изпълнители и продуценти с авансови възнаграждения

Към българските правоносители ще бъдат насочени близо 1 млн. лв.

1 апр 2020, 586 прочитания

24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
 • Допълнителни издания
 • Остъпки за участие в събития
 • Ваучер за реклама
Още от "Компании" Затваряне
Интересът към строеж във висок клас комплекси в София остава голям

По данни на Colliers този тип сделки са 57% от общия обем през 2016 г.

Още от Капитал
Съвети при борсова зараза

"Капитал" разговаря с мениджърите на няколко от най-големите управляващи дружества в България

Ричард Грийвсън: Дълбока рецесия е най-вероятният сценарий за региона

Заместник-председателят на Виенския институт за международни икономически изследвания wiiw пред "Капитал"

Ваксината срещу COVID-19: В надпревара с вируса

Пандемията вероятно ще е достигнала своя пик и ще върви към овладяване, преди ваксината да е налице, но това не я прави непотребна

Проф. д-р Коста Костов: Колкото повече знаем за заразата, толкова по-добре ще се справим с нея

Ръководителят на Медицинския експертен съвет към Министерския съвет пред "Капитал"

В началото бе поп културата

"Пророческите" филми, книги и песни, които помагат на света да осмисли случващото се

Голямото гледане 2

Отлични адаптации, талантлива актьорска игра, увлекателни сюжети и великолепно чувство за хумор – някои от сериалите, които си струва да изгледате (ако сте пропуснали)

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10