С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
26 фев 2017, 15:16, 3789 прочитания

Най-големите обществени поръчки през седмицата

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Email
 • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg
Обновяване на градска среда в Казанлък
4.5 млн. лв.
Община Казанлък обяви обществена поръчка по проект "Обновяване на градската среда в град Казанлък" по оперативна програма "Региони в растеж". В поръчката са включени две обособени позиции: за рехабилитация и реконструкция на четири улици и за обновяване на две зелени площи и зони за отдих. Участниците в търга могат да подават оферти само по едната позиция.
В рамките на първата позиция ще се ремонтират улиците и тротоарите, ще се осигури достъпна среда на хората с увреждания и ще се внедри ново енергоспестяващо осветление.
По втората позиция ще се изгражда и рехабилитира уличната мрежа, ще се изгради спортно игрище, фитнес на открито, детски площадки и площадки за спортни дейности, ще се въведе енергоспестяващо осветление и ще се засадят нови дървесни видове и храсти.
Критериите за оценка на офертите са цена (с най-голяма тежест - 50%), организация за изпълнение на поръчката и срок за изпълнение
Продължителността за изпълнение на поръчката е 180 дни. Крайният срок за подаване на оферти е 27 март 2017 г.

Енергийна ефективност на жилищни сгради в София
2.86 млн. лв.


Столична община - район "Изгрев", обяви обществена поръчка в рамките на Националната програма за енергийна ефективност по шест обособени позиции. В рамките на поръчката ще се изпълнява инженеринг (проектиране и строителство) на два блока съответно в жк "Дианабад" и кв. "Изток", както и изготвяне на оценка на съответствие на инвестиционните проекти със съществените изисквания към строежите и упражняване на строителен надзор и инвеститорски контрол по време на проектирането и строителството на двата блока.
Кандидатите могат да подават оферти само по една от позициите.
Критериите за позициите за инженеринг (които са и най-скъпи - съответно 1.6 и 1.1 млн. лв.) са предложените цени за проектиране, авторски надзор и строителство, както и технически показател. Крайният срок за подаване на оферти е 20 март 2017 г.

Учебен център в Аграрния университет
2.34 млн. лв.

Аграрният университет в Пловдив обяви обществена поръчка за изграждане на учебен център за практическо обучение на студентите от професионални направления "Растениевъдство" и "Растителна защита".
Новото застрояването в имота се предвижда да се разположи съгласно предвижданията на ПУП – план за застрояване, неразделна част от проекта за инвестиционна инициатива. Сградата е разположена с дългата си ос посока север - юг така, че да се осигури максимално ослънчаване от изток и запад. Към момента на обявяването на поръчката възложителят все още не притежава влезли в сила разрешение за строеж, одобрени технически проекти и одобрен ПУП.
Критериите за оценка на офертите е цена (с най-голяма тежест - 50%), професионална компетентност на персонала, измерител на качество (технически параметри, екологични и др.) и предложен срок за изпълнение. Кандидатите трябва да са изпълнили поне едно изграждане, реконструкция, основен или текущ ремонт на сграда през последните пет години.
Крайният срок за подаване на оферти е 27 март 2017 г.Доставка на храни в община Марица
1.82 млн. лв.

Община Марица, област Пловдив, обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за детските и социалните заведения на територията на общината. Става дума за 14 детски градини и социални заведения в села в общината.
Критериите за оценка на офертите са цена (с тежест 60%), срок на доставка при направена рекламация и срок на доставка при извънредна заявка. Няма изисквания към финансовото състояние на участниците в търга, но те трябва да са изпълнили една или няколко доставки, идентични или сходни с предмета на поръчката (а именно - за хранителни продукти), през последните три години от датата на подаване на офертата на обща стойност не по-малко от 1.2 млн. лв.
Договорът се сключва за четири години. Крайният срок за подаване на оферти е 29 март 2017 г.

Ремонт на площад в Силистра
1.8 млн. лв.

Община Силистра обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажни и ремонти работи по проект "Реконструкция и рехабилитация на площад "Албена" - гр. Силистра". Проектът се финансира по оперативна програма "Региони в растеж". Площадът е с обща площ 30 хил. кв.м.
Критериите за оценка на офертите са предложеният срок на изпълнение, гаранционният срок, мерките за намаляване на затрудненията за местното население при изпълнение на строително-монтажните дейности и предложената цена. Кандидатите трябва да имат минимален общ оборот за последните три приключили финансови години, не по-малък от два пъти обема на поръчката. Освен това участниците в търга трябва да са изпълнили поне една дейност, сходна с тази на поръчката (благоустрояване, ремонтиране, изграждане на зони за отдих, площи от тип градски парк или площад с площ и обем на настоящия обект - 30 хил. кв.м, или по-голям) за последните пет години.
Крайният срок за подаване на оферти е 30 март 2017 г.

Поддръжка на сградния фонд на Лесотехническия университет
750 хил. лв.

Лесотехническият университет в София обяви обществена поръчка за поддържане на сградния му фонд в добро техническо състояние предвид постоянната му амортизация и осигуряване на надеждната и безаварийна експлоатация на сградите.
Критериите за оценка на офертите са срок за реакция за изпълнение на аварийно възникнали строително-ремонтни работи, средна часова ставка, допълнителни разходи върху труда, доставно-складови разходи върху материалите, единични цени по частите архитектурно-строителна, дограма и инсталации. Участниците в търга трябва да са изпълнили поне две строителства с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката, през последните пет години. Освен това кандидатите трябва да са реализирали минимален общ оборот от 600 хил. лв. за последните три приключили финансови години.
Продължителността за изпълнение е 36 месеца. Крайният срок за подаване на оферти е 24 март 2017 г.
 • Facebook
 • Twitter
 • Зарче
 • Email
 • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg

31 октомври 2019
София Ивент Център

Конференция HR & Leadership Forum 2019


Кои са ключовите тенденции, които ще трансформират работата на бъдещето?
Включете се във форума на Капитал, за да разберете повече за възможностите от използването на новите технологии на работното място и начините хората да останат ценни в технологичната ера. Ще проследим какви качества ще трябва да притежават на лидерите от бъдещето и кои ще са търсените умения при наемане на служители.

Сред лекторите на събитието ще бъдат:


 • Даниел Съскинд, Balliol College, University of Oxford
 • Джои Прайс, Jumpstart
 • Судир Сасийдаран, LEGO Workplace Design

Конференция HR & Leadership Forum 2019 Запазете билет

Прочетете и това

Стартиращи компании могат да кандидатстват в програмата на OTP Bank Стартиращи компании могат да кандидатстват в програмата на OTP Bank

Крайният срок е 22 ноември, а обучението започва в началото на март

21 окт 2019, 687 прочитания

Екип на Евгени Ангелов и Елвин Гури ще управлява мецанин фонд за 55 млн. евро Екип на Евгени Ангелов и Елвин Гури ще управлява мецанин фонд за 55 млн. евро

Новата структура ще предоставя алтернатива на банковия кредит за малки и средни предприятия

21 окт 2019, 1050 прочитания

24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
 • Допълнителни издания
 • Остъпки за участие в събития
 • Ваучер за реклама
Още от "Компании" Затваряне
"Сенсата технолоджис България" стана инвеститор на 2016 г.

Наградата за иновативен бизнес взе "Теклас", а за разширяване на производството - "Луфтханза техник София"

Още от Капитал
Втори опит: Келнер взима bTV

Фондът на чешкия бизнесмен PPF е съвсем близо до сключването на сделка за целия бизнес на американската компания CME

Да сготвиш Боби Михайлов

Как расистките изстъпления на агитките, които властта използва за собствена употреба, свалиха президента на БФС и отекнаха по света

Сирийската авантюра на Ердоган подкопава НАТО

Може ли Северноатлантическият алианс бъде въвлечен във война заради Турция

Нобел за икономика: Как да се правят ефективни реформи

Тазгодишните лауреати намират начин да използват полеви изследвания, за да избегнат политиките тип "проба-грешка"

Кино: "Близнакът"

Анг Лий опитва екшън трилър от ново поколение

Книга: Олга Токарчук - "Бегуни"

Една от ключовите книги на полската писателка, която получи Нобелова награда за литература

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10