Има ли готвач на борда

Въпреки че храната в самолетите се превръща в рядкост в Европа, авиационният кетъринг е многомилиарден бизнес, който ще расте в глобален мащаб.

Бюлетин Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

- Въпреки че храната в самолетите се превръща в рядкост в Европа, авиационният кетъринг е многомилиарден бизнес, който ще расте в глобален мащаб.

- Компаниите като Do&Co, която обслужва Turkish Airlines, работят със скорост стотици хиляди блюда на денонощие.

- Големите европейски лидери претърпяха смяна в собствеността си и поеха в посока Далечния изток.

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар