Има ли готвач на борда
Въпреки че храната в самолетите се превръща в рядкост в Европа, авиационният кетъринг е многомилиарден бизнес, който ще расте в глобален мащаб.
Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"
- Компаниите като Do&Co, която обслужва Turkish Airlines, работят със скорост стотици хиляди блюда на денонощие.
- Големите европейски лидери претърпяха смяна в собствеността си и поеха в посока Далечния изток.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.