Най-големите обществени поръчки през седмицата
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Йоанна Иванова
6153 прочитания

© Юлия Лазарова


Доставка на железопътни стрелки и стрелкови части

26 млн. лв.

ДП "Национална компания Железопътна инфраструктура" обяви поръчка за доставка на нови железопътни стрелки и стрелкови части за срок от четири години. В рамките на търга се предвижда и доставката полуезикови уредби за различните видове стрелки, кръстовини, контрарелси и скрепителен материал. Единственият критерий при избора на доставчик е цената на изпълнение на поръчката. Кандидатите трябва да са изпълнили идентични или сходни с предмета и обема на поръчката дейности през последните три години.

Доставките ще се изпълняват 48 месеца, а крайният срок за подаване на оферти е 14 септември 2017 г.

Доставка на лабораторно оборудване за Министерство на здравеопазването

8.1 млн. лв.

Министерство на здравеопазването обяви поръчка за закупуване на лабораторно оборудване в изпълнение на проект "Подобряване мониторинга на качеството на питейните води", финансиран по оперативна програма "Околна среда".

Търгът е разделен на 11 позиции, като участниците могат да кандидатстват за всяка една от тях. Единственият критерий при разглеждане на офертите е предложената цена. За да участват в търга, участниците трябва да са изпълнили идентични или сходни с предмета и обема на поръчката дейности през последните три години.

Продължителността за изпълнение на поръчката е четири месеца, а оферти могат да се подават до 8 септември 2017 г.

Доставка и монтаж на обзорно-сензорна система за наблюдение за хеликоптер

4.3 млн. лв.

Министерството на вътрешните работи обяви поръчка за доставка и монтаж на обзорно-сензорна система за наблюдение за хеликоптер. Единственият критерий за избор е цената на изпълнение на поръчката. За да участват в търга, кандидатите трябва да са изпълнили идентични или сходни с предмета и обема на поръчката дейности през последните три години.

Продължителността на изпълнение е шест месеца. Крайният срок за подаване на оферти е 15 август 2017 г.

Ремонт на вертолет Ми-17

4 млн. лв.

Министерството на отбраната обяви обществена поръчка за извършване на капитално възстановителен ремонт на вертолет Ми-17. Критериите за оценка на офертата са предложената цена с тежест 80% и срокът за изпълнение - с 20%. Участниците в търга трябва да са реализирали поне един ремонт на летателни апарати и/или авиационни двигатели и оборудване от тяхната комплектация през последните пет години.

Договорът се изпълнява в рамките на 9 месеца. Оферти могат да се подават до 31 август 2017 г.

Доставка на медицински изделия за УМБАЛ "Света Анна"

2.4 млн. лв.

УМБАЛ "Света Анна - София" АД, обяви поръчка за доставка на медицински изделия. Тя включва доставка на импланти за тазобедрено и колянно ендопротезиране за Клиниката по ортопедия и травматология към болницата. Поръчката е разделена на 38 позиции, като единственият критерий за оценка на офертите е предложената цена. Кандидатите могат да подават оферти за всяка позиция. Участниците трябва да са изпълнили доставки на медицински изделия и консумативи за лечебни заведения.

Продължителността за изпълнение на поръчката е четири години, а крайният срок за подаване на оферти е 31 август 2017 г.

Закупуване на материали за Медицински универститет - Пловдив

2.2 млн. лв.

Медицинският университет в Пловдив обяви поръчка за закупуване на материали и консумативи за осигуряване на учебния процес и научната дейност. Тя включва периодична доставка на дентални материали, консумативи, медикаменти, инструменти, медицински изделия и средства за дезинфекция с оглед конкретни нужди отделните катедри и звена. Поръчката има 17 обособени позиции, като участниците могат да подават оферти за всяка една.

Единственият критерий е цената. За да участват в търга, участниците трябва да са изпълнили идентични или сходни с предмета и обема на поръчката дейности през последните три години.

Продължителността за изпълнение на поръчката е 12 месеца, а срокът за подаване на оферти е 5 септември 2017 г.

Доставка на консумативи за акушерска помощ

1.9 млн. лв.

Министерството на здравеопазването обяви поръчка за доставка на консумативи за предоставяне на акушерска помощ на здравно неосигурени жени за извършване на изследвания извън обхвата на задължителното здравно осигуряване на деца и бременни жени. Търгът е разделен на 251 позиции, като участниците могат да кандидатстват за всяка една от тях. Единственият критерий при оценяването на офертите е предложената цена.

Продължителността за изпълнение на поръчката е 12 месеца. Крайният срок за подаване на оферти е 4 септември 2017 г.

Закриване и рекултивация на депо за отпадъци в община Твърдица

1.2 млн. лв.

Община Твърдица обяви поръчка за закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци. Целта на проекта е закриването и рекултивацията на съществуващото сметище, с което ще се ограничи неблагоприятното въздействие на отпадъците върху околната среда и ще се подобри ландшафтът.

Критериите за оценка на офертите са цената и качеството, като всеки един от тях е с равна тежест от 50%. За да участват в търга, участниците трябва да са изпълнили идентични или сходни с предмета и обема на поръчката дейности през последните три години.

Продължителността на изпълнение е 36 месеца, а крайният срок за подаване на офертите е 28 август 2017 г.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове

0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK