Най-големите обществени поръчки през седмицата
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Кирил Кирчев
7076 прочитания

© Юлия Лазарова


Рекламно обслужване на Българския спортен тотализатор

10.8 млн. лв.

Българският спортен тотализатор обяви обществена поръчка за пълно рекламно обслужване. Тя включва дейности по създаване на творческа платформа за изграждане и реализация на идейно-художествени концепции, реклама и маркетинг, публично, корпоративно и медийно обслужване, организиране, реализиране и модернизиране облика на телевизионно предаване, производство и предпечатна подготовка, закупуване и разпространение на рекламни форми в съответните канали. Договорът ще бъде за 36 месеца, разделени на три непрекъсваеми 12-месечни периода. Прогнозната стойност на поръчката е 10.8 млн. лв. без ДДС. Техническото предложение има тежест от 70% в крайната оценка на кандидатите, а цената - 30%. Участниците в процедурата трябва да са реализирали минимален общ оборот, включително в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, за последните три приключили финансови години не по-малко от 3 млн. лв., от които 2 млн. лв. в сферата, попадаща в обхвата на поръчката.

Крайният срок за подаване на оферти е 24 ноември 2017 г.

Хранителни продукти за община Варна

7.93 млн. лв.

Община Варна обяви обществена поръчка за доставкана хранителни продукти за нуждите на общината, социалните услуги в общността/специализираните институции и други второстепенни разпоредители с бюджет. Процедурата е разделена на позиции, като всеки участник може да кандидатства за максимум 16. Прогнозната стойност на поръчката е 7.93 млн. лв. без ДДС. От участниците се изисква да са изпълнили поне една доставка през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, чиито предмет и обем са идентични или сходни с предмета и обема на съответната позиция, за която кандидатства. Критерият за избор е цената. С избраните доставчици ще бъде сключено рамково споразумение.

Оферти могат да се подават до 27 ноември 2017 г.

Саниране на сгради в район "Овча купел" в София

6.35 млн. лв.

Столична община обяви обществена поръчка за обновяване за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на район "Овча купел". Процедурата е във връзка с "Националната програма за енергийна ефективност" и е резделена на позиции. Прогнозната стойност на поръчката е 6.35 млн. лв. без ДДС. Критериите при избора на изпълнителите са цената - с 60 точки, и техническите показатели - с 40 т. За различните позиции има специфични изисквания от страна от възложителя.

Крайният срок за подаване на оферти е 20 декември 2017 г.

Табла за ниско напрежение за "ЧЕЗ - Разпределение България"

2.5 млн. лв.

"ЧЕЗ - Разпределение България" обяви обществена поръчка за доставка на разпределителни табла за ниско напрежение. Тя е разделена на позиции, като всеки кандидат може да бъде избран за три от тях. Критерият за избор е цената. Дружеството ще сключи рамково споразумения с няколко доставчика. Всеки участник (в зависимост от това за коя обособена позиция участва) трябва да е изпълнил за последните три години, считано от крайната дата за подаване на оферти, дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката. При подписване на конкретен договор въз основа на рамково споразумение компанията се задължава да представи на възложителя гаранция за изпълнение в размер на 5% от стойността на договорa за всяка от позициите.

Крайният срок за подаване на оферти е 11 декември 2017 г.

Доставка на храна за община Гулянци

1 млн. лв.

Община Гулянци обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за нуждите на звената, финансирани от общинския бюджет. Прогнозната стойност е 1 млн. лв. без ДДС, а срокът на договора ще бъде три години от 1 януари 2018 г. до 31 декември 2020 г.

Видовете хранителни продукти са посочени по групи в техническата спецификация, а количествата ще се определят с предварително направени писмени заявки от възложителя. Критериите за избор са цената - с тежест 70%, срок на доставка при извънредна заявка - с 15%, и срок на доставка при направена рекламация - с 15%. От кандидатите се изисква гаранция за изпълнение на договора в размер на 3% от стойността на договора без ДДС.

Срокът за подаване на офертите е 27 ноември 2017 г.

Ремонт на водопровод в община Мъглиж

0.97 млн. лв.

Община Мъглиж обяви обществена поръчка за изпълнител за реконструкция на водопровод в с. Ягода - първи етап, вклюващ ремонт на първи главен клон. Прогнозната стойност е 970 хил. лв. Критериите за избор са цената - с тежест 50%, организация на изпълнение - с 45%, и срок - с 5%. Уачастниците трябва да са вписани в Централния професионален регистър на строителя и професионална застраховка.

Оферти могат да се подават до 24 ноември 2017 г.

Инвестиционни проекти за община Главиница

0.75 млн. лв.

Община Главиница откри обществена поръчка за изработване и/или преработка на инвестиционни проекти във фазa техническa, обезпечаващи изграждане на различни видове строежи на територията на общината и технологични проекти (планове) за залесяване. Целта е с тези проекти общината да кандидатства за получаване на безвъзмездна финансова помощ по "Програма за развитие на селските райони, "Програми за териториално сътрудничество" и "Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство", "Норвежки финансов механизъм 2014-2021 г.".

Прогнозната стойност на поръчката е 750 хил. лв. Критериите за избор за техническата оценка - с тежест от 70%, и цената - с 30%. Срокът за изпълнение на договора е 24 месеца. От участниците се изисква да са изпълнили услуги, идентични или сходни с предмета и обема на поръчката през последните три години.

Крайният срок за подаване на оферти е 28 ноември 2017 г.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове

0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.