С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
5 ное 2017, 13:24, 3264 прочитания

Най-големите обществени поръчки през седмицата

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Email
 • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Община Дупница обяви обществена поръчка за изпълнение на инженеринг на обекти по "Интегриран градски транспорт на гр. Дупница". Прогнозната цена е 4.06 млн. лв. без ДДС, а финансирането е по оперативна програма "Региони в растеж". Поръчката е разделена на две позиции - изготвяне на работен проект за ремонт на съществуваща и изграждане на нова улична мрежа, полагане на тротоарни настилки, шахти и нови бетонови бордюри, изграждане на светофарна уредба и 13 спирки за нова автобусна линия в града и работен проект за обновяване на сервизна база за нуждите на поддръжка на подвижния състав на обществения транспорт в града, изпълнение на предвидените в проекта строително–монтажни и ремонтни работи и осъществяване на авторски надзор по време на строителството. Критериите за избор са качество на техническото предложение с 55 точки, цена - с 40 т, и срок на изпълнение - с 5. Проектите трябва да се изпълнят за максимално 201 дни.

Крайният срок за подаване на оферти е 21 ноември 2017 г.Лекарства за болницата във Враца
3.6 млн. лв
.

Многопрофилната болница "Христо Ботев" във Враца обяви обществена поръчка за доставка на лекарствени продукти за нуждите на лечебното заведение. Те са описани подробно в техническа спецификация, като посочените количества са прогнозни и не задължават възложителя да ги закупи в пълния им обем. Конкретните доставки се определят от потребностите на лечебното заведение със заявки до изпълнителя. Прогнозната стойност е 3.61 млн. лв. без ДДС, а срокът на договора е две години. Кандидатите трябва да имат валидно разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти от ИАЛ или друг документ, удостоверяващ право да се търгува с лекарствени продукти, издаден от компетентен орган на съответната държава.

Крайният срок за подаване на оферти е 1 декември 2017 г.
Изложбена галерия в община Пловдив
3.5 млн. лв.


Община Пловдив обяви обществена поръчка за изработване на комплексен проект за строителство и авторски надзор за изграждане на изложбена галерия. Тя ще се намира ул. "Гладстон" №32 в Пловдив. Поръчката включва инвестиционен проект за строително-разрушителните работи; разрушаване на съществуващата сграда; проектиране; извършване на СМР и упражняване на авторски надзор по време на строителството. Прогнозната стойност на поръчката е 3.5 млн. лв. без ДДС. Критериите за избор са предложението за изпълнение и цената - с тежест от по 50 точки. Срокът за изпълнение е 15 декември 2018 г.

Оферти могат да се подават до 1 декември 2017 г.

Ремонт на детски градини в Плевен
2.55 млн. лв.


Община Плевен обяви обществена поръчка за основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на обекти от образователната инфраструктура на гр. Плевен. Тя е разделена на 4 позиции - за три детски градини и една детска ясла. Прогнозната стойност на поръчката е 2.55 млн. лв. Срокът за изпълнение на ремонтните работи е 150 дни. Критериите за избор са цената - с тежест 60 точки, и срокът - с 40. От кандидатите се изисква през последните 5 години, считано от датата на подаване на офертата, да имат опит в изпълнение строителство с предмет и обем, идентични или сходни с тази на поръчката. Те трябва да докажат, че имат необходимите специалисти за предоставяне на всички работи, нужни за качественото изпълнение на проекта.

Крайният срок за подаване на офертите е 11 декември 2017 г.


Доставка на електроенергия за Медицински университет - София.
1.43 млн. лв.


Медицински университет - София, обяви обществена поръчка за доставка на електрическа енергия, ниско и средно напрежение, и изпълнение функциите на координатор на стандартна балансираща група за нуждите на звената на учебното заведение в столицата, Враца и Китен. Прогнозното количество потребление за срока на договора от 24 месеца е приблизително 8.296 млн. kWh. Основният критерий за избор е цената. Прогнозната стойност на поръчката е 1.43 млн. лв. без ДДС.


Участниците в процедурата трябва да имат валиден лиценз за търговия с електрическа енергия, включващ дейността "координатор на балансираща група", издаден от Комисия за енергийно и водно регулиране. Както и да са вписани в регистъра на Електроенергийния системен оператор на търговските участници като търговец на електрическа енергия с посочен идентификационен номер/EIC код и със статус активен.

Оферти могат да се подават до 11 декември 2017 г.

Изграждане на околовръстен път на с. Равда
1.2 млн. лв.


Община Несебър обяви обществена поръчка за изграждане на северен околовръстен път на с. Равда. Целта е да се осигури изместване на транзитния трафик за гр. Несебър от центъра на с. Равда по настоящото трасе, което е част от второстепенната улична мрежа и е обслужваща улица от VI клас.

Улицата е с обща дължина 867.52 м с двупосочно движение, с постоянна ширина 7.5 м и тротоари от двете страни и завършва в кръгово кръстовище. Количеството и обемът на работа са съгласно видовете строително-монтажни работи, описани в количествена сметка, техническа спецификация и одобрен инвестиционен проект, приложени към документацията за участие. Прогнозната стойност на поръчката е 1.2 млн. лв. без ДДС. Критериите за избор на изпълнителя са цена - с 40 точки, гаранционен срок и срок на изпълнение - с по 30.
Изпълнителят ще получи аванс от 5% от общата цена в срок до 30 календарни дни след подписване на договора и представяне на оригинална фактура за дължимата стойност. Междинните плащания се извършват в срок от 30 дни, считано от датата на подписване на двустранен протокол за извършени СМР и представяне на оригинална фактура от изпълнителя. Окончателното плащане от не по-малко от 10% от общата цена отново ще е в срок от 30 дни след приемане на обекта.

Крайният срок за подаване на оферти е 24 ноември 2017 г.


Доставка на софтуер за БНР
1.1 млн. лв.


Българското национално радио обяви обществена поръчка за доставка на софтуерни продукти на "Майкрософт", осигуряване на услуги по внедряване и поддръжка на нови технологии. Срокът на договора ще бъде три години. Необходимите софтуерни лицензи са 1. Microsoft 365 E3 - 300 бр.; 2. Enterprise Mobility + Security E3 - 100 бр.; 3. Exchange Online Plan 1 - 300 бр.; 4. Microsoft Operations Management Suite E2 - 15 бр.; 5. Windows Server Client Access License per user - 1000 бр.; 6. Skype for Business Server - 1 бр.; 7. System Center Server - 48 бр. Прогнозната стойност на поръчката е 1.1 млн. лв. без ДДС. Единственият критерий за избор е цената.

Срокът за подаване на оферти е 6 декември 2017 г.


Ракетни площадки за борба с градушките
0.7 млн. лв.


Изпълнителната агенция ,,Борба с градушките" обяви обществена поръчка за строително-монтажни и ремонтни дейности по изграждане на 63 ракетни площадки за изстрелване на противоградови ракети. Тя е разделена на отделни позиции, като кандидатите могат да подават оферти за всяка от тях. Прогнозната стойност на поръчката е 0.71 млн. лв. Критериите за избор на кандидатите са цената и срокът на изпълнение с равна тежест.

Оферти могат да се подават до 22 ноември 2017 г.

 • Facebook
 • Twitter
 • Зарче
 • Email
 • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

  Дарение
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Прочетете и това

Един е-румънец в София

Андрей Попеску, директор на "eMAG България"

24 яну 2020, 5 прочитания

Ryanair става Buzz в София Ryanair става Buzz в София

Нискотарифната компания планира реорганизация и ребрандиране на част от поделенията си под марката Buzz. Сред тях е това в Полша, което ще поеме управлението на София

24 яну 2020, 324 прочитания

24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
 • Допълнителни издания
 • Остъпки за участие в събития
 • Ваучер за реклама
Още от "Компании" Затваряне
КЗК: В концесията на летище Пловдив остават само два кандидата

Швейцарският претендент не е доказал, че разполага с активи за 20 млн. евро

Още от Капитал
Два милиарда евро бонус за енергийния преход

България ще получи субсидия от ЕС, за да се справи с последиците от закриването на въглищните централи

Каратисти в текстилна фабрика

"Албена" продаде бившия завод за памучни прежди "България 29". Купувачът "РС Билд" ползва за целта 9.5 млн. евро кредит от ЦКБ

Сделките на 2019: Малко, малки, местни

Само три са големите продажби - на БТК, bTV и "Нова тв". Типичната сделка е за хотел, а купувачите са все местни

Защо свърши водата

ВиК дружествата в България дълги години се управляват безотговорно, зад това вероятно стои корупция и некомпетентност на места, затова и се стига до кризи

Кино: "18% сиво"

През Европа към себе си със стил и чувство

Ален де Ботон, писател, философ, основател на The School of Life: Ние сме любов и мрак

Ботон за емоционалната интелигентност, стоицизма и деструктивното в човешкия вид пред "Капитал"

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10