Най-големите обществени поръчки за седмицата
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Най-големите обществени поръчки за седмицата

Най-големите обществени поръчки за седмицата

Ивайло Станчев
4642 прочитания

© Юлия Лазарова


Доставка на медикаменти за МБЛА "Света Марина"

30 млн. лв.

Обществена поръчка за избор на доставчици на медикаменти за лечение на онкологични заболявания и хемодиализа е обявила варненската МБАЛ "Света Марина" ЕАД. Търгът е разделен на 164 позиции. Срокът на договорите, които ще се сключат с избраните фирми, ще бъде 13 месеца. Прогнозният бюджет е 30.4 млн. лв. без ДДС.

Оферти ще се приемат до 27 февруари.

Ваучери за храна за групата на ЕВН

23.3 млн. лв.

Четирите дружества от групата на ЕВН у нас - "Електроразпределение Юг" ЕАД, "ЕВН България Топлофикация" ЕАД, "ЕВН България Електроснабдяване" EАД и "ЕВН Център за услуги" ЕООД, са обявили общ конкурс за осигуряване на ваучери за храна на служителите си. Прогнозно, необвързващо количество за отпечатани ваучери за период от една година е 420 200 броя. С определения доставчик ще бъде подписан 5-годишен договор. Общият бюджет за целта е 23.3 млн. лв. без ДДС.

Кандидатите могат да подават заявления за участие до 23 февруари.

Доставка на лагери за "Мини Марица Изток"

7.5 млн. лв.

Държавната компания "Мини Марица Изток" е обявила, че иска да закупи леко и тежко натоварени лагери, които ще бъдат използвани в механизацията на предприятието. Специфични изисквания към кандидатите няма, освен че трябва да отговарят на съответната квалификационна система на възложителя. Единственият критерий за подбор е цената. Срокът на действие на споразуменията ще бъде до началото на 2021 г.

Товарови прекъсвачи за ЧЕЗ

6.7 млн. лв.

Управителният съвет на "ЧЕЗ Разпределение България" АД, като секторен възложител на обществени поръчки е провежда "открита" по вид процедура за сключване на рамково споразумение с предмет: "Доставка на триполюсни товарови прекъсвачи за монтиране на закрито". С победителя в надпреварата ще бъде подписан договор за срок от 4 години и прогнозен бюджет - 6.763 млн. лв. без ДДС.

Срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 12 март.

Строителни и електроматериали за Русе

6.6 млн. лв.

Община Русе е обявила обществена поръчка за доставката на различни материали за нуждите на пет общински предприятия - "Комунални дейности", "Паркстрой", "Русе арт", "Спортни имоти" и "Обреден дом". При определянето на изпълнители за различните доставки с 60% тежест ще бъде предлаганата цена, а останалото ще зависи от сроковете на изпълнение. Общият бюджет е 6.566 млн. лв. без ДДС.

Фирмите ще могат да кандидатстват в конкурса до 23 февруари.

ERP система за МВР

6 млн. лв.

Дирекция Комуникационни и информационни системи в Министерството на вътрешните работи е обявила процедура за лицензиране и внедряване на интегрирана информационна система за управление на ресурсите (ERP) във ведомството. Системата ще обхване секторите "Счетоводство и парични средства", "Бюджетиране и контрол", "Управление на дълготрайните активи", "Складово стопанство", "Покупки и снабдяване", "Продажби" и "Управление на автопарка". Предвидено е изпълнителят да обучи поне 150 служители за работа, инсталация и администриране на системата, включително активиране на акаунти. Проектът ще струва до 6 млн. лв. без ДДС.

На кандидатите е даден сок до 1 март за подаване на оферти.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове

0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK