Най-големите обществени поръчки през седмицата

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Ивайло Станчев
4787 прочитания

© Юлия Лазарова


Ремонт на улици в Ловеч

8 млн. лв.

Основен ремонт на редица улици възнамерява да извърши местна власт в Ловеч. За целта е обявена обществена поръчка с бюджет малко над 8 млн. лв. без ДДС. Улиците са обединени в отделни пакети, за които ще се кандидатства поотделно. Освен пълно преасфлатиране ще се подменя тръбната мрежа за електро- и електронно-съобщителните кабели, ще се правят нови тротоари и не на последно място ще се слага енергоефективно осветление. Срокът за изпълнение на задачите обаче е дълъг - 456 дни.

Оферти ще се приемат до 21 май.

Нови пътища в Долни Дъбник

5.6 млн. лв.

Обществена поръчка за рехабилитация и основен ремонт на общински пътища е обявена в Долни Дъбник. Предвидено е и обновяването на няколко моста над река Вит. Проектите ще се финансират с 5.622 млн. лв. без ДДС чрез Програмата за развитие на селските райони.

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 18 май.

Обновяване на ул. "Кукуш" в София

4.6 млн. лв.

Столичната община е обявила конкурс за избор на фирма, която да извърши основен ремонт на улиците "Кукуш" и "Йосиф Щросмайер". Настилката и по двете сега е в изключително тежко състояние, въпреки че и двете са част от първостепенната улична мрежа на града.

Документи на кандидатите ще се приемат до 21 май.

Изграждане на ВиК мрежа в Рудозем

2.8 млн. лв.

Община Рудозем обяви обществена поръчка за изграждане на вътрешни водопроводни мрежи в няколко населени места и квартали. В обхвата й са включени селата Витина, Грамаде и Оглед, както и кв. Мейково. За изпълнението на проектите обаче няма осигурено финансиране, което е оценено на 2.8 млн. лв. Поради това ремонтите ще започнат, когато бъде сключено споразумение между Рудозем и Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Фирмите могат да подават документи до 21 май.

Експлоатация на депо за неопасни отпадъци

1.4 млн. лв.

Обществената поръчка предвижда избор на оператор за експлоатация и стопанисване на Регионалното депо за неопасни отпадъци, което се ползва от общините Ловеч, Летница и Угърчин. Изпълнителят ще трябва да осигури условия за третиране (депониране) на до 25 550 тона отпадък годишно. Предвиденото възнаграждение за срок от три години е 1.38 млн. лв. без ДДС.

Оферти ще се приемат до 17 май.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.

Влезте в профила си

Всеки потребител може да чете до 5 статии месечно без да има абонамент за Капитал.

Вижте абонаментните планове
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал