Най-големите обществени поръчки през седмицата

Най-големите обществени поръчки през седмицата

Ивайло Станчев
4466 прочитания

© Юлия Лазарова


Реконструкция на ВиК в Ловеч

12.1 млн. лв.

Обществена поръчка за обновяване и изграждане на нова водопроводната и канализационна мрежа е обявила община Ловеч. Ще се работи в жк "Младост", както и южно и северно от ул. "Остров Ливингстън" до ул. "Д-р Съйко Съев". Освен това ще се реконструира и вътрешната водопроводна мрежа на с. Умаревци, за което са отделени 1.2 млн. лв. от целия бюджет в размер на 12.1 млн. лв. Срокът за завършване на първия обект е 700 дни, а на втория - 300.

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 13 юли.

Подмяна на вътрешна водопроводна в Белово

5.95 млн. лв.

В предмета на поръчката са включени строително-ремонтни дейности, чиято цел е подобряване на реконструкция и подмяна на вътрешна водопроводна мрежа с обща дължина около 15 885 линейни метра. Необходимите за целта близо 6 млн. лв. обаче не са осигурени, поради което изпълнението на договора с избрания изпълнител ще се счита за възложено едва когато парите са налице.

Кандидатите могат да подават оферти до 9 юли.

Ремонт на пътища в община Белица

5.6 млн. лв.

Основен ремонт на два третокласни пътя е предвидила местната власт в Белица. Със средства от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. ще се обнови трасето Краище - Лютово - Бабяк - Орцево, както и пътят до курорта Семково. Процедурата е разделена на 6 позиции предвид броя на отделните обекти, в които следва да бъде изпълнено строителството.

Документи за участие ще се приемат до 4 юли.

Рехабилитация на общински пътища в Борино

5.3 млн. лв.

Конкурс за ремонт на пътищата до с. Чала (8.7 км) и до м. Кастракли (2.3 км) е обявила община Борино. Целта на проекта е възстановяване и подобряване транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката на двата пътя, както и осигуряване на добро отводняване на пътното платно. Срокът за изпълнение е 12 месеца.

Фирмите могат да подават заявления за участие до 17 юли.

Информационна система за МУ - Варна

5 млн. лв.

Обектът на обществената поръчка е доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на устройства за компютърна информационна и комуникационна система, поддръжка на налично оборудване, софтуерни продукти и лицензи за нуждите на Медицински университет – Варна. Общото количество на поръчката включва 267 броя оборудване за видеоконференция, 1441 броя допълнително видеооборудване, 118 дисплея, 1809 компютърни конфигурации, 24 непрекъсваеми токозахранващи източника, 119 проектори, интерактивни дъски и екрани, 438 аксесоара и други.

До 9 юли е срокът за получаване на документи за участие в търга.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.

Влезте в профила си

Всеки потребител може да чете до 5 статии месечно без да има абонамент за Капитал.

Вижте абонаментните планове
mb-3
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход