Пазарът на занаятчийска бира е малък, но с потенциал

Все повече ентусиасти започват свой бизнес, рисковете обаче не са малко, както и възможностите


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    pukii avatar :-|
    pukii
    • + 2

    Чисто и просто е отлична бира. Диво пиво също не е лоша. Като цяло има добри българси крафт бири. Проблемът им е по-високата цена от тази на стндартните и ограничените места, на които се предлагат.

    Нередност?
  • 2
    v_l avatar :-|
    v_l
    • + 1

    Кога ресторантите ще започнат да предлагат някаква смислена бира вместо ширпотребските бозички ...

    Айде, едно време нямаше, не знаехме ... ама сега вече има на една ръка разстояние. А не ... седнеш на уж стилен си скъп ресторант и ми излизат в най добрия случай със стела или хюградън. Много тривиално някак - пак обикновена бира, но на мега завишена цена. За загорка или каменица в менюто на въпросните да не отваряме дума.

    В магазините поне има някакво раздвижване. В била има гларус и още по някоя друга. Малки количества, но се хваща. В някои други магазини са по досетливи. Отвориха и биршопове ... там вече каквото ти душа иска :)

    Нередност?
Нов коментар