Компания на "Главболгарстрой" приключва СПА комплекс в Белчин

"Белчин парк" получи 12 млн. лв. кредит от Банка ДСК, с които ще покрие разходите си по проекта

СПА комплекс с къщи и басейни ще започне да работи скоро край Белчин. Проектът е на дъщерно дружество на "Главболгарстрой холдинг" - "Белчин парк", и беше обявен в края на 2015 г. Наскоро компанията получи 12 млн. лв. кредит от Банка ДСК, които ще използва за довършване на комплекса и покриване на направените досега разходи.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.


6 коментара
 • 1
  borodino avatar :-|
  borodino

  Това е откровена реклама. Старият Пешов е от Билчин и го е феодализирал: крепости, хотели,ии! ресторангЛт, СПА. Още се мъдри в Капитал банерът с тримата Пешови, пчорбаджиите на ГБС.
  Май ще излезе съвсем виртуално разселениетоа и на търговскат"журналистическата" част. Парите не миришат, нали, грантаджии!

 • 2
  uprsport avatar :-|
  Uprsport

  А на шофьорски плаж, какво става. Там работят ли. След две седмици ще пътувам натам, ще намина да ги видя тези разбойници, само стена ли строят или сграда.

 • 3
  evpetra avatar :-|
  evpetra

  Този Цари мали град си е реклама за луксозните хотели в Белчин баня на Георги Първанов и Симеон Пешов, защото кой беше чувал за този малък балнеологичен курорт? А сега агресивната реклама на построеното, а не реставрирано (с европейски пари при това!), незначително римско укрепление направи известен и курорта. Покрай проекта се облажи и Божидар Димитров, разбира се, който паразитираше върху откритията на археолозите, за да пише някакви измислени книги.

 • 4
  drilldo avatar :-|
  Георги Георгиев

  "Нейтив публикациите са форма на реклама, в която маркетинговото послание се комуникира през съдържание. В "Капитал" и "Дневник" тези статии се отбелязват като рекламни с маркер "Съдържание от еди-коя си фирма" и не се маскират като редакционно съдържание."

 • 5
  drilldo avatar :-?
  Георги Георгиев

  Публикувате тази реклама само броени дни след ревностната защита на независимостта между търговския и редакционния отдел. Да не би редакционния да взима пари зад гърба на търговския?

 • 6
  capital avatar :-|
  capital

  Да, така е. Специалните проекти за клиенти са ясно обозначени като такива - във фийда с всички статии с каре, което обозначава, че даден материал е "съдържание от", както и с различното оформление на текстовете и изричния надпис, обозначаващ това - пример за "Главболгарстрой": https://www.capital.bg/partners/gbs/

  Този текст е на мястото си - в рубриката "Компании", както този текст https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2019/07/02/3932789_gbs_i_firma_na_vulka_poluchiha_po_sporen_nachin_vodna/ е на мястото си - в рубриката "България".

  Това че определена компания рекламира при нас, не означава, че журналистите ни не трябва да отразяват какво се случва с въпросната компания в съответните им ресори. "Капитал" е бизнес издание, което следи и отразява развитие, проекти, финансови резултати, сливания и придобивания и пр. процеси, случващи се в бизнес и политическата среда.


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход