Предимствата на телевизор с Android

Навигирате, зареждате приложения и възпроизвеждате видео бързо и интуитивно

Предимствата на телевизор с Android
Предимствата на телевизор с Android

Всички любители на технологии очакваха тази новост на ХХI век, наречена Android телевизор, която е перфектна комбинация между класическия приемник и телефона. Ясно е, че "добавката" Android идва от операционната система, която се използва в голяма част от смартфоните.

Конфигурирането на телевизор с Android е идентично с това при телефона със същата операционна система, само че в по-голям формат. След като конфигурирането бъде направено, подобно на смартфон, може да се възползвате от всички приложения - да използвате същите Google и YouTube акаунти, така че приложенията и на двете устройства да са синхронизирани.

Въпреки че не във всяка страна може да се купи Android телевизор, тъй като се появиха едва през 2015 година, производителите обещават да ги разпространяват до тогава, докато има търсене. А подобен род технология е перфектна както в семейството, така и сред приятели.

Екранът на Android телевизорите е много голям, което го прави перфектен за филми, спорт и гейминг, а на дистанционното има предвиден специален бутон, предназначен за Netflix.

Дизайнът им също е модерен, ненатрапчив и позволява устройството да бъде поставено навсякъде, в записимост от нуждите на потребителя.

Телевизорът с Android е перфектна покупка за онези, които искат да счупят рутината на ежедневнието или просто искат да експериментират, управлявайки устройството бързо и интуитивно.