"Айляк" пусна бира с лактобацилус булгарикус
Продуктът е в партньорство между създателя на крафт пивото Георги Христов и серийния предприемач Кирил Петков


Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Бира с пробиотици. Съчетанието е възможно и успешно, твърдят серийният предприемач Кирил Петков и Георги Христов - създател на занаятчийската (крафт) бира "Айляк". От месец на пазара е тяхната съвместна разработка - "Айляк" с добавени бактерии лактобацилус булгарикус.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове