С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
15 яну 2020, 0:00, 1663 прочитания

Интер Експо Център – арена на майсторски класове, кулинарни състезания и семинари за ХоРеКа сектора

Международно изложение СИХРЕ се завръща в бъдещето.

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email
  • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg
СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора у нас. Нов формат и богатен тематичен обхват са само част от новото лице на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Форумът ще се проведе самостоятелно в периода 28 - 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

В четири от залите на изложбения комплекс се позиционират лидерите в ресторантското, хотелското, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Организаторите залагат на професионална съпътстваща програма с цел добавена стойност за посетителите.


В дните на СИХРЕ 2020 ще се проведат поредица от събития, засягащи актуални теми и проблеми в бранша, със застъпена семинарна част, предлагаща изпитани работещи решения.

Започваме с GastronomiX – единственият професионален форум за висша кулинария у нас. Събитието се състои от майсторски класове на световни известни шеф-готвачи, както и от презентации с демонстрационно готвене на различни теми. Основни акценти в тазгодишното издание са еко отговорностите на ресторантите и балканската кухня. Сред именитите шеф-готвачи на GastronomiX 2020 са: Паоло Касагранде – шеф-готвач на ресторант Ласарте, Барселона (3*** Мишлен); Шеф Емил Минев, директор на най-престижната кулинарна академия в света – Le Cordon Bleu, Лондон; Доц. д-р Йозге Саманджъ, завеждащ катедра по Гастрономия и кулинарно изкуство в Университет Йозйеин, Истанбул; Носителят на титлата "Най-креативен шеф-готвач на годината" за 2017 и 2018 - шеф Умут Каракуш, Турция; Шеф Алтин Пренга от иновативния ресторант Мризи и Занаве, Фища, Албания; Нихад Мамеледжия – шеф-готвач на ресторант Fusion, Сараево, Босна и Херцеговина и Георги Бойковски – шеф-готвач на ресторанти "Кармаре" и "Багри", София.

Паралелно с GastronomiX в залите на СИХРЕ ще се проведе и националната квалификация на най-престижното кулинарно състезание за млади готвачи в света – Bocuse d’Or.



Отговор на въпроса "Как да създадем успешен хотел" ще даде Специализираният хотелски семинар. Датата е 28-и януари, темите засягат управлението, архитектурата, дизайна и обслужването, а лекторите са професионалисти с богат опит в менажирането на хотелските процеси.

На помощ на офлайн управлението в сектора идва онлайн маркетинга.
На 29-и януари ще се проведе Дигиталният маркетинг семинар за хотелиери и ресторантьори. Основните теми са често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти, тенденцията в използването на Facebook чатботове, привличането на партньори и клиенти чрез добра онлайн репутация. Лекторите в семинара са добре познати имена в сферата на онлайн маркетинга и с фокус върху туристическия и хотелиерския бранш. Всичко за темите, лекторите и достъпа до семинара ще откриете тук.

Онлайн регистрацията в сайта на изложението осигурява достъп до изложбените зали, зоните на GastronomiX и Bocuse d’Or.

СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – завръщане в бъдещето!
  • Facebook
  • Twitter
  • Зарче
  • Email
  • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Прочетете и това

Takeaway.com и Just Eat отлагат листването си заради проверка на регулаторите във Великобритания Takeaway.com и Just Eat отлагат листването си заради проверка на регулаторите във Великобритания

Сливането на двете компании за доставка на храна създаде консолидиран гигант с оценка над 6 млрд. паунда

26 яну 2020, 1020 прочитания

Акциите на Intel достигат върха от дотком балона 2 Акциите на Intel достигат върха от дотком балона

Книжата на технологичната компания поскъпнаха заради много добрите финансови резултати

26 яну 2020, 1301 прочитания

24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
  • Допълнителни издания
  • Остъпки за участие в събития
  • Ваучер за реклама
Още от "Компании" Затваряне
Visa купува финтех стартъпа Plaid в сделка за над 5 мрлд. долара

Финансовият гигант стъпва на финтех пазара благодарение на сливането със стартъп компанията

Още от Капитал
Две италиански офис сделки

Инвеститори от Рим купиха сгради до летището и над бизнес парка за 23.5 млн. евро

БТК ще бъде купена почти изцяло с дълг

Купувачът на телекома пласира облигации за общо 1.2 млрд. евро, които ще бъдат усвоени преди финализирането на сделката

Защо си отиват експертите

Отстраняването на неудобните и неадекватните партийни назначения подменя функцията на държавната администрация

Възраждането на "Пирогов"

В болницата бяха открити нови клиники и приходите я нареждат на първо място в София

Берлинска ръченица

Електронният артист Стефан Голдман за новаторския си поглед към музиката и защо винаги ще имаме нужда от човека в технологията

20 въпроса: Блажка Димитрова

Един от основните двигатели зад сдружението "Нулев отпадък - България" и създателка на първия отдаден на каузата ресторант у нас

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10