Интер Експо Център – арена на майсторски класове, кулинарни състезания и семинари за ХоРеКа сектора
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Интер Експо Център – арена на майсторски класове, кулинарни състезания и семинари за ХоРеКа сектора

Интер Експо Център – арена на майсторски класове, кулинарни състезания и семинари за ХоРеКа сектора

Международно изложение СИХРЕ се завръща в бъдещето.

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.
2978 прочитания

СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора у нас. Нов формат и богатен тематичен обхват са само част от новото лице на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Форумът ще се проведе самостоятелно в периода 28 - 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

В четири от залите на изложбения комплекс се позиционират лидерите в ресторантското, хотелското, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Организаторите залагат на професионална съпътстваща програма с цел добавена стойност за посетителите.

В дните на СИХРЕ 2020 ще се проведат поредица от събития, засягащи актуални теми и проблеми в бранша, със застъпена семинарна част, предлагаща изпитани работещи решения.

Започваме с GastronomiX – единственият професионален форум за висша кулинария у нас. Събитието се състои от майсторски класове на световни известни шеф-готвачи, както и от презентации с демонстрационно готвене на различни теми. Основни акценти в тазгодишното издание са еко отговорностите на ресторантите и балканската кухня. Сред именитите шеф-готвачи на GastronomiX 2020 са: Паоло Касагранде – шеф-готвач на ресторант Ласарте, Барселона (3*** Мишлен); Шеф Емил Минев, директор на най-престижната кулинарна академия в света – Le Cordon Bleu, Лондон; Доц. д-р Йозге Саманджъ, завеждащ катедра по Гастрономия и кулинарно изкуство в Университет Йозйеин, Истанбул; Носителят на титлата "Най-креативен шеф-готвач на годината" за 2017 и 2018 - шеф Умут Каракуш, Турция; Шеф Алтин Пренга от иновативния ресторант Мризи и Занаве, Фища, Албания; Нихад Мамеледжия – шеф-готвач на ресторант Fusion, Сараево, Босна и Херцеговина и Георги Бойковски – шеф-готвач на ресторанти "Кармаре" и "Багри", София.

Паралелно с GastronomiX в залите на СИХРЕ ще се проведе и националната квалификация на най-престижното кулинарно състезание за млади готвачи в света – Bocuse d’Or.

Отговор на въпроса "Как да създадем успешен хотел" ще даде Специализираният хотелски семинар. Датата е 28-и януари, темите засягат управлението, архитектурата, дизайна и обслужването, а лекторите са професионалисти с богат опит в менажирането на хотелските процеси.

На помощ на офлайн управлението в сектора идва онлайн маркетинга.

На 29-и януари ще се проведе Дигиталният маркетинг семинар за хотелиери и ресторантьори. Основните теми са често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти, тенденцията в използването на Facebook чатботове, привличането на партньори и клиенти чрез добра онлайн репутация. Лекторите в семинара са добре познати имена в сферата на онлайн маркетинга и с фокус върху туристическия и хотелиерския бранш. Всичко за темите, лекторите и достъпа до семинара ще откриете тук.

Онлайн регистрацията в сайта на изложението осигурява достъп до изложбените зали, зоните на GastronomiX и Bocuse d’Or.

СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – завръщане в бъдещето!

СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора у нас. Нов формат и богатен тематичен обхват са само част от новото лице на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Форумът ще се проведе самостоятелно в периода 28 - 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

В четири от залите на изложбения комплекс се позиционират лидерите в ресторантското, хотелското, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Организаторите залагат на професионална съпътстваща програма с цел добавена стойност за посетителите.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK