С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
15 яну 2020, 0:00, 1683 прочитания

Интер Експо Център – арена на майсторски класове, кулинарни състезания и семинари за ХоРеКа сектора

Международно изложение СИХРЕ се завръща в бъдещето.

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email
  • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg
СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора у нас. Нов формат и богатен тематичен обхват са само част от новото лице на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Форумът ще се проведе самостоятелно в периода 28 - 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

В четири от залите на изложбения комплекс се позиционират лидерите в ресторантското, хотелското, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Организаторите залагат на професионална съпътстваща програма с цел добавена стойност за посетителите.


В дните на СИХРЕ 2020 ще се проведат поредица от събития, засягащи актуални теми и проблеми в бранша, със застъпена семинарна част, предлагаща изпитани работещи решения.

Започваме с GastronomiX – единственият професионален форум за висша кулинария у нас. Събитието се състои от майсторски класове на световни известни шеф-готвачи, както и от презентации с демонстрационно готвене на различни теми. Основни акценти в тазгодишното издание са еко отговорностите на ресторантите и балканската кухня. Сред именитите шеф-готвачи на GastronomiX 2020 са: Паоло Касагранде – шеф-готвач на ресторант Ласарте, Барселона (3*** Мишлен); Шеф Емил Минев, директор на най-престижната кулинарна академия в света – Le Cordon Bleu, Лондон; Доц. д-р Йозге Саманджъ, завеждащ катедра по Гастрономия и кулинарно изкуство в Университет Йозйеин, Истанбул; Носителят на титлата "Най-креативен шеф-готвач на годината" за 2017 и 2018 - шеф Умут Каракуш, Турция; Шеф Алтин Пренга от иновативния ресторант Мризи и Занаве, Фища, Албания; Нихад Мамеледжия – шеф-готвач на ресторант Fusion, Сараево, Босна и Херцеговина и Георги Бойковски – шеф-готвач на ресторанти "Кармаре" и "Багри", София.

Паралелно с GastronomiX в залите на СИХРЕ ще се проведе и националната квалификация на най-престижното кулинарно състезание за млади готвачи в света – Bocuse d’Or.



Отговор на въпроса "Как да създадем успешен хотел" ще даде Специализираният хотелски семинар. Датата е 28-и януари, темите засягат управлението, архитектурата, дизайна и обслужването, а лекторите са професионалисти с богат опит в менажирането на хотелските процеси.

На помощ на офлайн управлението в сектора идва онлайн маркетинга.
На 29-и януари ще се проведе Дигиталният маркетинг семинар за хотелиери и ресторантьори. Основните теми са често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти, тенденцията в използването на Facebook чатботове, привличането на партньори и клиенти чрез добра онлайн репутация. Лекторите в семинара са добре познати имена в сферата на онлайн маркетинга и с фокус върху туристическия и хотелиерския бранш. Всичко за темите, лекторите и достъпа до семинара ще откриете тук.

Онлайн регистрацията в сайта на изложението осигурява достъп до изложбените зали, зоните на GastronomiX и Bocuse d’Or.

СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – завръщане в бъдещето!
  • Facebook
  • Twitter
  • Зарче
  • Email
  • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Прочетете и това

България е 55-а от 132 държави по конкурентоспособност на талантите България е 55-а от 132 държави по конкурентоспособност на талантите

Начинът на живот дава предимство на страната, но проблем остава привличането на кадри, показва глобалният индекс GTCI

28 яну 2020, 642 прочитания

"Кауфланд България", "Лигна груп" и "Лидл България" взеха наградите на германската икономика "Кауфланд България", "Лигна груп" и "Лидл България" взеха наградите на германската икономика

Германско-българската камара връчва своите награди за 16-а поредна година

28 яну 2020, 1273 прочитания

24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
  • Допълнителни издания
  • Остъпки за участие в събития
  • Ваучер за реклама
Още от "Компании" Затваряне
Visa купува финтех стартъпа Plaid в сделка за над 5 мрлд. долара

Финансовият гигант стъпва на финтех пазара благодарение на сливането със стартъп компанията

Още от Капитал
Свинското: скъпо и дефицитно

Чумата по свинете в Азия вдигна световните цени, създаде дефицит и проблемите заразиха и България

Глътка надежда за БНР

Изненадващо медийният регулатор реши да даде шанс на Андон Балтаков, който има опит в доказани медийни компании като "Асошиейтед прес" и CNN.

Защо си отиват експертите

Отстраняването на неудобните и неадекватните партийни назначения подменя функцията на държавната администрация

Възраждането на "Пирогов"

В болницата бяха открити нови клиники и приходите я нареждат на първо място в София

Цветан Тодоров - човекът на чужда земя

Две нови издания хвърлят светлина върху личността и идеите на родения в България философ

Берлинска ръченица

Електронният артист Стефан Голдман за новаторския си поглед към музиката и защо винаги ще имаме нужда от човека в технологията

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10