Ресторанти на корона диета
След нокдауна, който вирусът нанесе на заведенията, възстановяването ще е бавно и трудно, бизнес моделите ще се променят още, а доставките ще играят все по-важна роля


Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
- Възстановяването на бизнеса ще е бавно и трудно и вероятно ще има фалити в сектора
- Моделите ще се променят още, а доставките до офиси и домове ще играят все по-важна роля
- Разликите ще започват от по-кратки менюта, по-непретенциозна храна в до скоро бутиковите заведения и ще стигат до по-мащабна промяна на кулинарната сцена на София
"Ресторантите ще продължат да съществуват, защото разчитат на емоционалната човешка нужда от връзка помежду ни. Всичко друго може да стане виртуално, но не и това" - така коментира бъдещето на сектора един от най-известните и титуловани шеф-готвачи в света - Хуан Рока, собственик на El Celler de Can Roca в Каталуня.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.