"Практикер" отвори врати в град Пазарджик

Хипермаркетът посреща първите си клиенти с модерна визия и богат асортимент

На 15 юли Тодор Попов - кмет на община Пазарджик, и Тодор Белчев - председател на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг", прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината "Практикер" в Пазарджик. Това е 13-ти поред обект на веригата в страната.

"За мен Пазарджик е един град, който има сериозно бъдеще не само като град, но и като регион. Радвам се, че успяхме да хванем лятото, за да помогнем на местните хора и да им предложим качествена стока, за да си направят ремонтите в сезона и да имат по-добро качество на живот", каза Тодор Белчев на церемонията за откриването.

"Практикер" - Пазарджик, се помещава в нова модерна сграда, заемаща площ от близо 8400 кв. м. На 5800 кв. м търговска площ просторният и светъл хипермаркет ще зарадва потребителите с богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени клиентите ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Ще могат да се възползват от полезни услуги и безплатен паркинг, свързан с паркинга на "Технополис", със 128 паркоместа, две от които са оборудвани със зарядни станции за електромобили. За доброто обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат над 70 служители.

"Практикер" - Пазарджик, отваря врати на бул. "Стефан Стамболов" № 13А, до хипермаркет "Технополис". Така клиентите ще могат на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома си по-красив, комфортен и уютен.

Още от Капитал