Кристиан Митов: Не можем да планираме

Съсобственикът на Sweet and Salty Bakery Cafe пред "Капитал"

Този текст е част от темата за проблемите на малкия бизнес в корона-кризата. Повече може да прочетете тук, a още истории за това как се справят различни предприемачи - тук, тук, тук, тук, тук и тук.

Решението да започнем бизнес заедно с другите съсобственици - Башар Рахал и Елена Пастирова дойде през 2018 г. Тогава взехме под наем това място - на ъгъла на бул. "Витоша" и бул. "Патриарх Евтимий", като заради ремонтите около нас имаше ламарини и барикади.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се