Касов апарат и ПОС терминал в едно устройство, създадено специално за българския пазар

Новото платежно решение на myPOS значително улеснява фирмите

Касов апарат и ПОС терминал в едно устройство, създадено специално за българския пазар
Касов апарат и ПОС терминал в едно устройство, създадено специално за българския пазар

Да управляваш бизнес е предизвикателство, още повече в България, в среда на постоянни законодателни промени във връзка с търговията и отчитането на фирмите.

Преди две години наредба Н-18 за регистриране и отчитане на продажбите чрез фискални устройства в търговските обекти предизвика непланирани промени и допълнителни разходи за сметка на търговците, като ги задължи да използват фискален софтуер и принтер, отговарящ на определени технически и функционални изисквания.

Издаването на фискални бележки не е единственото предизвикателство пред фирмите. Приемането на различни видове плащания е нарастваща тенденция и предпоставка за успешното развитие на всеки малък или голям бизнес. Според скорошни проучвания на Mastercard в България, над 70% от българските потребители използват дебитна или кредитна карта вместо кеш за своите покупки.

Има ли лесно решение?

Вече да!

Новото платежно решение на myPOS значително улеснява българските бизнеси, в частност малките и средни фирми. Продуктът myPOS N5 Fiscal съчетава функциите на фискален апарат с принтер и ПОС терминал, който позволява на търговците да приемат плащания както в кеш, така и с всички водещи дебитни/кредитни карти и мобилни устройства, както и да издават фискални бележки.

Освен 2 в 1 решение, търговците могат да се възползват и от редица бонуси и допълнителни ползи, типични за продуктите на myPOS, а именно безплатна търговска myPOS сметка и придружаваща я Mastercard бизнес дебитна карта. А едно от най-силните конкурентни предимства е незабавното депозиране на сумите, получени от картови плащания, по сметката на търговеца.

N5 Fiscal се предлага на цена от 299 лв. и безплатен абонамент за първата година, което спестява ненужни разходи за покупката на различни устройства и поддържането на абонаментни такси към тях.

N5 Fiscal ще бъде пуснат на пазара от 11 Февруари 2021 г. и ще се разпространява чрез онлайн магазина на myPOS на www.mypos.bg, както и чрез фирмените шоуруми в София и Варна.

При поръчка онлайн представител на myPOS се свързва с търговеца по повод активирането и фискализирането на устройството. Накрая търговецът получава myPOS N5 Fiscal готов за ползване и с всички необходими документи - паспорт на устройството, сертификат за регистрация и договор за сервизно обслужване.

Научете повече на www.mypos.bg или посетете магазините на myPOS в София, на бул. "Джеймс Баучер" 76А или във Варна, в Бизнес парк "Варна" - сграда B1.