Johnnie Blonde обещава уиски революция

Новият продукт на Johnnie Walker е в прозрачна бутилка, с нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост

Екипът на Johnnie Walker създаде нов специално блендиран продукт - Johnnie Blonde, насочен както към любителите на скоча, така и към тези, които досега не са били почитатели на уискито.

Нов акцент в алкохолната категория

Johnnie Blonde е в прозрачна бутилка, за да се подчертае слънчевият му цвят. Напитката е с балансиран, кремообразен и мек вкус, със сладки нотки на ванилия и подправки. Иновативният бленд на Johnnie Blonde отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост, които, в комбинация с лекия и нежен послевкус с нотка на пикантност, превръщат Johnnie Blonde в ново уиски преживяване.

За ентусиасти и любопитни

Johnnie Blonde носи дълбочината, която любителите на уиски очакват от един истински скоч, но създателите са убедени, че по-ярките, по-сладки вкусове в бленда ще се харесат и на онези, които досега не са били сред феновете на напитката. Новото уиски е пълно с вкус и светлина, жизнено е, по-сладко от очакваното и разкрива пълния си потенциал, когато се смеси с газирана лимонова напитка.

Johnnie Blonde е многолико уиски, подходящо за чиста консумация, но и чудесна напитка за миксиране. Ето една

лесна и освежаваща рецепта:

Необходими съставки:

- 50 мл Johnnie Blonde

- 150 мл лимонена газирана напитка

- Висока чаша

- Лед

- Резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне:

Напълнете високата чаша с лед, добавете уискито и газираната напитка. Украсете с резен портокал. Резултатът е - вкусна свежест в чаша.

За Johnnie Walker

Johnnie Walker е номер едно шотландско уиски в света (IWSR, 2017) с фенове в над 180 държави и с продажби на над 18 милиона бъчви годишно (IWSR, 2017). Още по времето на неговия създател - Джон Уокър, хората, които блендват уискита на Johnnie Walker, се стремят към перфектния вкус и качество.

Днес многократно награждаваното уиски портфолио включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, AGED 18 YEARS и Blue Label.

За Diageo

Diageo е световен лидер в областта на алкохолните напитки със забележителна колекция от първокачествен алкохол, която включва марки като Johnnie Walker, Bulleit, Smirnoff, Cîroc и Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray и Guinness.

Diageo е световна компания, чиито продукти се продават в над 180 страни по света. За повече информация посетете www.diageo.com. Посетете и глобалния ресурс за отговорна консумация www.DRINKiQ.com за информация, инициативи и споделяне на добри практики.

Още от Капитал