Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 ще се проведе от 16 до 20 май

Изложителите ползват 40% отстъпка при регистрация до 15 декември

Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 ще се проведе от 16 до 20 май
Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 ще се проведе от 16 до 20 май

Четиринадесетото издание на най-големия форум за земеделие в страната БАТА АГРО, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на летище Стара Загора.

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агротехнологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, за напоителни системи, семена и препарати, автомобилни и строителни компании, консултантски и финансови институции и много други.

За изложителите, регистрирали се за участие в БАТА АГРО 2022 до 15 декември, са валидни отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи в размер на 40%.

При последното издание на изложението тази година беше отбелязан рекорд както по изложбени площи - близо 40 000 кв.м., така и по посещаемост - 20 600 души посетиха форума, което представлява ръст от 34% спрямо предходното издание.

Следващото специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2022 година ще е с удължен период от пет работни дни, за да се предоставят повече възможности на земеделските производители за посещение и бизнес контакти. Отново фокус ще бъдат демонстрациите на техника чрез тест драйв, както и презентацията на семена, торове и препарати за растителна защита върху опитни полета с посеви. Така фермерите ще имат възможност да тестват продуктите, които ги интересуват, в реални, полеви условия.

Регистрацията за БАТА АГРО вече е отворена, като тя се извършва чрез удобна резервационна система, с която всеки изложител може да управлява детайлите по участието си изцяло онлайн - заявка за площ, избор на място, поръчка на допълнителни услуги и оборудване.

Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 година, като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти и при последното, тринадесето, издание на изложението беше отбелязан рекорд - бяха реализирани близо 40 000 кв.м площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 20 600 души.