Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 ще се проведе от 16 до 20 май

Изложителите ползват 40% отстъпка при регистрация до 15 декември

Четиринадесетото издание на най-големия форум за земеделие в страната БАТА АГРО, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на летище Стара Загора.

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агротехнологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, за напоителни системи, семена и препарати, автомобилни и строителни компании, консултантски и финансови институции и много други.

За изложителите, регистрирали се за участие в БАТА АГРО 2022 до 15 декември, са валидни отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи в размер на 40%.

При последното издание на изложението тази година беше отбелязан рекорд както по изложбени площи - близо 40 000 кв.м., така и по посещаемост - 20 600 души посетиха форума, което представлява ръст от 34% спрямо предходното издание.

Следващото специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2022 година ще е с удължен период от пет работни дни, за да се предоставят повече възможности на земеделските производители за посещение и бизнес контакти. Отново фокус ще бъдат демонстрациите на техника чрез тест драйв, както и презентацията на семена, торове и препарати за растителна защита върху опитни полета с посеви. Така фермерите ще имат възможност да тестват продуктите, които ги интересуват, в реални, полеви условия.

Регистрацията за БАТА АГРО вече е отворена, като тя се извършва чрез удобна резервационна система, с която всеки изложител може да управлява детайлите по участието си изцяло онлайн - заявка за площ, избор на място, поръчка на допълнителни услуги и оборудване.

Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 година, като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти и при последното, тринадесето, издание на изложението беше отбелязан рекорд - бяха реализирани близо 40 000 кв.м площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 20 600 души.

Още от Капитал