Индустрия 4.0: Как Hills дигитализира производството на бира

Видеоинтервю със собственика на независимата пивоварна край Перущица

Борислав Минков, собственик на Hills
Борислав Минков, собственик на Hills
Борислав Минков, собственик на Hills
Борислав Минков, собственик на Hills
Всичко за Пловдив може да откриете в специалната секция на Капитал.
Конференцията "Индустрия 4.0", която "Капитал" и Община Пловдив организират за шеста поредна година, отново ще събере на едно място, макар и виртуално, представители на бизнеса и местната власт.

Събитието ще се проведе на 30 ноември под формата на уебинар, а повече за програмата може да откриете тук. Достъпът до конференцията е безплатен, необходимо е единствено предварителна регистрация тук.

Близо две години след началото на пандемията икономиката остава сравнително стабилна, а работните места до голяма степен бяха запазени. Най-видимият ефект от новата ситуация е, че много компании отложиха проектите си.

Макар че страната не може да се похвали с големи чужди инвестиции, много съществуващи предприятия продължават да работят успешно и да се разширяват, а немалка част от тях са с българска собственост. Посетихме някои от тях, за да ни разкажат за проектите си и за това как виждат развитието си в бъдеще.

Във второто интервю ви срещаме със собственика на независимата пивоварна Hills Борислав Минков. Като предприемач, чийто първи бизнес е в сферата на IT, той е наясно, че технологиите и дигитализацията на процесите са ключови за качеството на бирата и услугата като цяло. Затова и залага на тях.

Вижте видеоинтервюто с първото предприятие за производство на нитрилни ръкавици в Европа "ППС мануфакчъринг".