Подарете шампанско за празниците с вашето послание

Moët & Chandon подканва своите почитатели да отбележат идващите празници с много радост и оптимизъм

Подарете шампанско за празниците с вашето послание
Подарете шампанско за празниците с вашето послание
Moët & Chandon подканва своите почитатели да отбележат идващите празници с много радост и оптимизъм в компанията на близки и на вълнуващите балончета на най-обичаното шампанско в света!

Със специално послание

Изберете специалните предложения Moët & Chandon Impérial Brut и Moët & Chandon Rosé Impérial в елегантна метална кутия с вашето послание - ЩАСТИЕ!, РАДОСТ!, ЧЕСТИТА 2022!, НАЗДРАВЕ!, ЛЮБОВ!, УСПЕХИ! Изберете вашето пожелание към любимите хора и им подарете усмивки в празничните дни.

Металните кутии на шампанското го запазват охладено до 2 часа, за да се насладите на перфектен вкус.

Moët & Chandon избира балончетата на своите шампански за символ на празниците тази година. Те са неизменна част от историята на марката като икона на изкуството за празнуване още от създаването й през 1743 г. Елегантните и вълнуващи балончета изкушават Мадам дьо Помпадур, фаворитката на крал Луи XV, както и целия френски кралски двор по това време. В края на XVIII век Жан-Реми Моет, внукът на създателя на марката, си поставя за цел да сподели магията на шампанското с целия свят и така балончетата стават любими на много почитатели на това изключително вино!

Изборът

Предлагаме ви да изберете между познатото Moët Impérial (символът на марката) и романтичното Moët Rosé Impérial. И в двете вина ще откриете отличителния стил на марката, който се характеризира с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост.

  • Moët ImpérialBrut притежава интензивни аромати на цитруси и зелена ябълка с отличителна минералност, привлекателна сочност на круша и зряла нектарина, елегантни отлежали нотки на бриош и пресни ядки, галещи небцето фини балончета.
  • MoëtRoséImpérial има ярки, интензивни аромати на червени плодове (ягоди, малини, череши), сочен и стегнат вкус на праскова, свежи леки нотки на мента и отново тези изкусителни балончета.

Изберете вашето пожелание към любимите хора и им подарете усмивки в празничните дни на https://drinklink.bg/moet-metal-box

Още от Капитал