"Лили Дрогерие" откри своя 100-тен магазин в България

Плановете включват откриването на 10 нови обекта през тази година

"Лили Дрогерие" откри своя 100-тен магазин в България
"Лили Дрогерие" откри своя 100-тен магазин в България

Визитка

"Лили Дрогерие" откри своя първи магазин в България през 2010 г. и с бързи стъпки се разрасна в една от най-големите вериги за дрогерийни стоки в страната. Днес компанията вече оперира със 100 магазина в България.

В "Лили Дрогерие" всеки член от семейството ще намери нещо полезно, актуално, различно и необходимо. През годините веригата се стреми да предложи на своите клиенти качествени продукти на разумна цена. Успехът на компанията се дължи на усърдна работа, сплотен екип и доверието на клиентите.

"Лили Дрогерие" е първата верига на пазара за дрогерийни стоки в България, която вече оперира със 100 магазина. Така 11 години след откриването на първия си обект в София "Лили Дрогерие" откри своя 100-тен магазин на 11 декември 2021 г. Само за последните два месеца от изминалата година веригата откри свои пет нови магазина в Смолян, Сандански, Петрич, Дупница и Панагюрище и вече присъства в 30 града в страната.

Поради епидемиологичната обстановка, с която светът се сблъска, "Лили Дрогерие" предприе стъпката да отложи честването и да отпразнува юбилейния си магазин през месец април 2022 година.

"За 11 години успяхме да се превърнем в една от най-разпознаваемите вериги за козметика и битова химия в страната. Въпреки трудните за планиране последни две пандемични години "Лили Дрогерие" продължава да разраства присъствието си в България и да доказва своя ангажимент да бъде близо до клиентите си. Тяхното удовлетворение е най-добрата препоръка, която можем да получим. Като за нас близост означава освен широко географско присъствие и качество на разумна цена. Затова в сътрудничество с водещи дерматолози и фармацевти разработихме над 15 собствени бранда. Инвестиционните ни планове за 2022 г. продължават да са все така амбициозни, като още 10 нови обекта ще отворят врати през тази година", коментират от мениджмънта на компанията.

"Лили Дрогерие" предлагат широка гама от продукти за всеки член от семейството - декоративна и бяла козметика, биопродукти, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и много други.

Освен в България веригата "Лили Дрогерие" е изключително широко представена и в Република Сърбия, а през есента на 2021 година стъпи на гръцкия пазар. Към момента на територията на трите държави функционират над 330 обекта.

"Лили Дрогерие"

100 магазина близо до теб и мен!