THE INNOVATIVE EVENT CENTER – най-новият дом на всяко събитие

THE INNOVATIVE EVENT CENTER – най-новият дом на всяко събитие
THE INNOVATIVE EVENT CENTER – най-новият дом на всяко събитие

След две години на строги ковид рестрикции и социална изолация днес отново можем да планираме спокойно конференции, изложения и лекции - на живо и без ограничения. Но понякога ограниченията произтичат от самото място на повеждане на събитието. Съчетанието от централна локация, достатъчен капацитет, модерна техника, допълнителни услуги и гъвкав персонал е основно предизвикателство пред всеки ивент мениджър, търсещ най-подходящото пространство, което да "приюти" неговото събитие.

Най-новият ивент център в София - The Innovative Event Center,

става пресечна точка на иновации и маркетинг, за да се превърне в любима локация както на организатори, така и на посетители. The Innovative Event Center е ново поколение специализирано пространство за различни по вид научни и бизнес събития, както и фирмени тържества. Има удобно местоположение като част от научния комплекс на БАН, намиращ се в близост до зала "Арена Армеец". Разполага с просторен паркинг с капацитет до 100 автомобила.

На площ 350 кв.м са разположени две конгресни и семинарни зали - "Макс Планк" с капацитет 70 души и "Библиотеката", подходяща за до 20 души. Това прави пространството подходящо както за големи конференции, кариерни борси и церемонии, така и за обучения, уебинари и по-бутикови събития в областта на предприемачеството, иновациите, науката и технологиите.

Open space зоната около залите може да се използва за кафе паузи, специализирани презентации и изложби, с опция за оформление и изграждане на щандове от страна на центъра.

Екипът на The Innovative Event Center предоставя

пълно техническо обезпечаване на всяко събитие.

Всички дейности като озвучаване, осветление, прожекция, превод или друга техническа специфика могат да бъдат реализирани в зависимост от параметрите на всяко събитие. Има възможност и за Livestreaming с проследяване на събитията в реално време във всички зали и фоайета.

Центърът работи в партньорство със специалисти в областта на дизайна, брандинга и декорацията, които могат да предложат различни решения спрямо концепцията на събитието. При нужда от кетъринг също може да получите съдействие с персонализирано меню, съобразно с нуждите и бюджета на клиента - от кафе пауза, през бизнес закуска или работен обяд, до официален коктейл.

Може да научите повече за The innovative event center на: https://ievent.bg/