"Фитокод": Ние не следваме тенденциите, а ги изпреварваме

Инж.-хим. Маргарита Нешева - съдружник в компанията, пред "Капитал"

Инж.-хим. Маргарита Нешева - съдружник във "Фитокод"
Инж.-хим. Маргарита Нешева - съдружник във "Фитокод"
Инж.-хим. Маргарита Нешева - съдружник във "Фитокод"    ©  Цветелина Белутова
Инж.-хим. Маргарита Нешева - съдружник във "Фитокод"    ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Ритейл Ритейл

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща

Визитка

Маргарита Нешева и Юлия Тошева са съдружници във "Фитокод" - Бургас. Маргарита Нешева е инженер-химик. Започва трудовата си дейност в АЕЦ "Козлодуй". Работила е в различни търговски дружества. От 1998 до 2010 г. е регионален търговски мениджър в "Девня цимент" АД. През 2012 г. завършва втора магистратура "Маркетинг".

Юлия Тошева също е инженер-химик. Започва трудовата си дейност във фирма "Рубелла" - Рудозем. Работила е с различни български козметични компании. Разработила е стотици рецепти и формули за българския и чуждестранните пазари. Работила е в Москва по внедряване на нейни формули в производство.

Компанията

"Фитокод" е учредена през 2010 г. в Бургас и произвежда козметични продукти по собствени формули в категорията "Грижа за кожата". За 2020 г. компанията отчита 80 хил. лв. приходи от продажби и 16 хил. лв. печалба и очаква сходни финансови резултати за 2021 г.

Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.