dm – винаги наблизо

Здраве и красота на крачка и на клик разстояние

dm – винаги наблизо
dm – винаги наблизо
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

"dm България" направи нова крачка в развитието си, като скъси на секунди разстоянието до потребителите и направи обслужването по-пълноценно.

Новият онлайн магазин www.dm-drogeriemarkt.bg откликва на мига на най-различните потребностите на хилядите клиенти на търговската верига в цялата страна.

Продуктите на популярните марки в "dm България" са още по-достъпни и наблизо, а всички могат лесно да изберат дали да извървят крачка до близкия магазин, или да кликнат върху любимите си стоки, независимо дали желаят червило с цвят на роза, перилен препарат с ухание на жасмин или хранителна добавка за красота отвътре.

Разнообразие от над 8200 артикула

Онлайн магазинът предлага изключително разнообразие от над 8200 артикула, изложени на виртуалните щандове "Грим", "Грижа и парфюми", "Коса", "Мъжка козметика", "Здраве", "Храна", "Бебе и дете", "Домакинство", "Домашни любимци". Броят на продуктите ще набъбва постоянно, както и новостите за марки, продукти и тенденции за по-здравословен и красив начин на живот.

Разнообразието в онлайн магазина е прецизно подредено не само по категории, но и според най-различни характеристики и цена. Дамите например могат да изберат грима си за очи не само като конкретен продукт, но и като марка, цвят, тип кожа, ефект, текстура. Мъжете лесно ще открият подходящ продукт за бръснене, като филтрират не само марката и цената, но и това продуктът да бъде без алкохол или подходящ за тяхната кожа. За всички е лесно да открият своята паста за зъби - без или с флуорид, веган, натурална, подходяща за деца и т.н.

"Моят dm акаунт"

С едно кликване на телефона или на компютъра и най-много до 3 часа виртуалната количка се превръща в реална. Новата услуга "експресно получаване" на поръчка в избран dm магазин прави пазаруването лесно и удобно, а веднага щом поръчката е готова за взимане, клиентът е уведомен по електронната поща.

Необходима е само минута за регистрация на "Моят dm акаунт", където освен преглед на вече закупени продукти, клиентите получават и специални предложения, персонализирани услуги и съвети според техните индивидуални потребности. Също така всеки месец ги очакват вълнуващи игри, тестове на продукти и страхотни награди. "Моят dm електронен бюлетин" е персонализиран за всеки клиент и в него можете да откриете интересни теми, нови продукти и предложения за пълноценно и здравословно ежедневие. По всяко време можете да добавяте продукти към вашия списък с любими продукти само с един клик върху сърцето до продукта. В "Моят dm акаунт" поръчките се управляват бързо и лесно, а в случай на грешен избор на помощ идва специален формуляр за връщане на стока.

Регистрираните потребители имат още едно голямо предимство - могат да получат виртуалната си количка реално и безплатно и вкъщи, ако покупката им е над 100 лева.

Синхрон на физическите магазини и онлайн

"За нас е много важна връзката между класическите и онлайн магазини. Клиентите ни ще могат по всяко време на денонощието да избират своите продукти, но в никакъв случай не бихме искали да сложим на заден план физическите магазини, по-скоро те ще работят заедно в синхрон за по-доброто обслужване на клиентите", казва Цонка Иванова-Терзиева, управител "Маркетинг и снабдяване" на "dm България".

Любопитството и удоволствието да се откриват интересни, качествени и здравословни продукти във физическите магазини на dm си остава неповторимо шопинг занимание, а новата онлайн платформа помага да се случва бързо, удобно и без напрежение.

Полезни съвети и допълнителна информация за продуктите превръщат платформата в интересна комбинация от онлайн магазин и електронно списание за здраве и красота.

"Идеята е това да бъде не само място за пазаруване, но и платформа с много богато съдържание и полезни съвети, свързани с грижата за себе си, за дома, за децата ни. Работим с професионалисти, съдържанието ще се създава с нашите международни агенции и с екип от специалисти в България", добавя Цонка Иванова-Терзиева.

Веригата разполага с 97 магазина в 35 български града, което прави тази услуга особено удобна за всички, които имат нужда от даден продукт възможно най-бързо.

Година труд и всеотдайност

Новият онлайн магазин www.dm-drogeriemarkt.bg "отвори" след една година труд и всеотдайност на екип от повече от 100 сътрудници на "dm България".

"Предлагайки вече и възможност за онлайн пазаруване, бихме искали да гарантираме едно още по-добро клиентско преживяване. Ние се стремим постоянно да надграждаме предлаганите от нас услуги и да се адаптираме към актуалното потребителско поведение, като поставяме клиентите винаги в центъра на нашата работа. Искам да благодаря на всички наши колеги от компанията и в dm групата, които през последната година работиха усилено по проекта, защото без тяхната енергия и отдаденост днес нямаше да може да се поздравим с успешния старт на нашия онлайн магазин в България", каза Цонка Иванова-Терзиева на изискано парти в столичния хотел Hyatt Regency.

"dm България" отпразнува старта на онлайн магазина си с много приятели в чудна феерия от невероятни цветове, сладострастни аромати, музикалното сияние на Михаела Филева, изтънчени вкусове за небцето и настроението. Искрящите усмивки бяха запечатани в уникален албум на фона на красива декорация от цветя и прекрасния залез над София.

А за всички виртуални приятели и клиенти на "dm България" празникът продължава до 06.11.2022 със специални подаръци за добре дошли на един клик разстояние - 15% отстъпка за всеки новорегистрирал се клиент в периода от 19.09. до 06.11.2022 г.