🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Уискито на Конър Макгрегър Proper № Twelve е най-новото попълнение в портфолиото на "Кока-Кола ХБК България"

България е първият и единствен пазар на компанията, който лансира легендарната напитка на ирландския MMA боец

Уискито на Конър Макгрегър Proper № Twelve е най-новото попълнение в портфолиото на "Кока-Кола ХБК България"
Уискито на Конър Макгрегър Proper № Twelve е най-новото попълнение в портфолиото на "Кока-Кола ХБК България"
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

"Кока-Кола ХБК България" е новият официален дистрибутор на българския пазар на тройно дестилираното уиски Proper № Twelve Irish Whiskey, създадено от суперзвездата на UFC, ММА боец и професионален боксьор Конър Макгрегър. С това нововъведение в портфолиото си България ще се превърне в първия и единствен пазар на "Кока-Кола ХБК", който притежава права за лансиране на марката.

"Щастливи сме да споделим, че именно "Кока-Кола ХБК България" е първият пазар в групата ни от 29 държави, който ще има възможността да дистрибутира популярното Proper № Twelve Irish Whiskey. Добавянето на бранда към нашето портфолио от висококачествени алкохолни напитки е важна и изключително вълнуваща стъпка в развитието ни", сподели Иво Димитров, директор "Бизнес развитие - кафе и алкохолни напитки" в "Кока-Кола ХБК България", и добави: "Ирландското уиски се утвърди като първи избор на консуматорите в заведенията в страната и сме убедени, че Proper № Twelve Irish Whiskey е идеалното предложение за ценителите на качествените алкохолни напитки, които искат да опитат един нов и различен вкус, с традиционен ирландски характер."

Висококачествените алкохолни напитки са важна част от 24/7 портфолиото на "Кока-Кола ХБК България", което има за цел да предложи на потребителите подходяща напитка за всеки момент от денонощието и всеки повод на консумация. Новото попълнение Proper № Twelve Irish Whiskey ще допълни отлично вече съществуващите популярни предложения на компанията в "Уиски" категорията. Тройно дестилираната кехлибарена напитка, изработена от най-добрите зърнени култури и малцове на Ирландия, притежава неустоима медена сладост, завладяващи нотки на ванилия и ароматна препечена дървесина. Разпознаваемият вкус е обогатен и с фини нотки бял пипер, а финалният почерк е несравнимо усещане на дъб с щрих от карамел.

Марката, посветена на хората с характер и хъс за победа, е създадена от известния ирландски MMA боец Конър Макгрегър през 2018 г. и само в рамките на няколко години се наложи успешно в световен мащаб, като се превърна в четвъртото най-продавано ирландско уиски в света. Преди да достигне до безкомпромисния вкус в бутилката, екипът зад бранда създава близо сто смеси, за да селектира напитката, която да превърне в емблематична за ирландската култура. За неин дом е избрана най-старата дестилерия в Ирландия. Числото 12 в името също не е случайно - то е вдъхновено от Дъблин 12 - района, в който е израснал Макгрегър. Създателят на Proper № Twelve Irish Whiskey е популярен в световен мащаб като човек, който успява да се издигне от бедно ирландско момче до двоен MMA шампион, служещ като вдъхновение за хората с амбиция за победа и за онези, които не се страхуват да се борят за мечтите си.

Консумирай отговорно!

www.konsumirai-otgovorno.bg